Heb je een nieuwstip voor ons? X

Vul dan onderstaand formulier in en voeg eventueel een foto of een tekstbestand toe. Indien nodig nemen we contact met je op.

Zoeken
Tip ons icoon Tip ons
Walk of Fame is nieuw leven ingeblazen

Walk of Fame is nieuw leven ingeblazen

Gepubliceerd: Dinsdag 19 september 2017 17:26

Dirk Kuyt heeft dinsdag 19 september de aftrap gegeven voor een nieuwe generatie sterren op de Walk of Fame Rotterdam. Hij drukte zijn handen in het beton voor de eerste nieuwe tegel sinds tien jaar.


De Walk of Fame ligt op het plein tussen metrostation Zuidplein en Rotterdam Ahoy. Op de tegel staat zijn naam maar ook zijn rugnummer 7. Stichting Walk of Fame is van plan om nog veel meer nieuwe sterren toe te voegen aan de collectie.

Dirk Kuyt krijg zijn eigen tegel door de euforie rond het kampioenschap van Feyenoord. Met de landstitel bracht de aanvoerder samen met trainer Giovanni van Bronckhorst en zijn teamgenoten een uniek saamhorigheidsgevoel in de stad. Volgens Stichting Walk of Fame verdient Dirk, als afsluiting van zijn periode als profvoetballer, een blijvend eerbetoon in Rotterdam-Zuid.

Foto: Dennis BrouwerMeer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter Snapchat

Deel deze pagina:

OPEN Rotterdam - 010 8201702 - info@openrotterdam.nl - Lloydstraat 23 - 3024 EA Rotterdam - Realisatie website: HPU Internet Services