Heb je een nieuwstip voor ons? X

Vul dan onderstaand formulier in en voeg eventueel een foto of een tekstbestand toe. Indien nodig nemen we contact met je op.

Zoeken
Tip ons icoon Tip ons
Voetbalfestijn op het Schouwburgplein

Voetbalfestijn op het Schouwburgplein

Gepubliceerd: Zaterdag 25 juni 2016 13:46

Voetballiefhebbers uit het hele land kunnen vandaag hun hart ophalen tijdens de 'Straatvoetbal Games 2016' op het Schouwburgplein.

Mensen van tussen de 8 en 15 jaar die het leuk vinden om met vrienden om straat te voetballen worden van harte uitgenodigd om hun kunsten te laten zien. Daarnaast kunnen de kids allerlei uitdagingen aangaan met de beste straatvoetballers die ons land rijk is.

Verder zijn er diverse activiteiten; wedstrijdjes panna tricks tegen de wereldkampioen Jeand Doest, straatvoetbalclinics van diverse voetballers, kun je jouw kunsten showen aan freestyler Tom Vegter en een challenge parcours afleggen bij de beste all round straatvoetballer van Nederland Nasser el Jackson en is het NK Freestyle voetbal. 

Het Schouwburgplein bruist van het jonge voetbaltalent. Zo is er een jongen aanwezig die in 30 minuten maar liefst 3.374(!) keer heeft hooggehouden.

Deel deze pagina:

OPEN Rotterdam - 010 8201702 - info@openrotterdam.nl - Lloydstraat 23 - 3024 EA Rotterdam - Realisatie website: HPU Internet Services