Heb je een nieuwstip voor ons? X

Vul dan onderstaand formulier in en voeg eventueel een foto of een tekstbestand toe. Indien nodig nemen we contact met je op.

Zoeken
Tip ons icoon Tip ons
Vloggers OPEN Rotterdam

Vloggers OPEN Rotterdam

Gepubliceerd: Donderdag 07 september 2017 17:18

OPEN Rotterdam, voor en door Rotterdammers, dat staat hoog in het vaandel. Om nog dieper in contact met de Rotterdammers te treden werkt OPEN Rotterdam ook met vloggers op vrijwillige basis. Deze Rotterdammers maken samen met OPEN Rotterdam vlogs over hun interesses en hun Rotterdam.

Het Vloggersteam van OPEN Rotterdam wordt gevormd door Thijs Bos, Kelly van de Sande, Darren den Boer, Zeny Rosalina, Lauren Verburgh, Lotte Boon, Dani King, Linsey van der Put, Yoeri Meulemans, Beke Olyrhook, Daisy Da Veiga, Junion Hannenberg en Peter van Drunen.
Het team van vloggers is al sinds 2015 actief. OPEN Rotterdam is altijd op zoek naar nieuwe vloggers.

Vlogger Thijs
Thijs Bos 
Sinds anderhalf jaar woon ik in Rotterdam. Ik ben van Doetinchem, naar Arnhem, naar Utrecht, naar mijn (voorlopige) eindbestemming Rotterdam-Noord verhuisd. Ik werk als interactie- en visueel ontwerper bij een kleine studio waar ik veel van mijn creativiteit kwijt kan. Creativiteit is belangrijk voor mij. Ik ga dan ook graag op zoek naar nieuwe dingen, of dit nu in design, film, muziek, architectuur of eten is. Als het maar gezellig, interessant en inspirerend is. OPEN biedt mij de mogelijkheid om te vertellen wat ik leuk vind, waarom ik het leuk vind en of ik het anderen zou aanraden.

Vlogger Kelly

Kelly 
Ik ben Kelly, designer in Rotterdam. Als ik niet ontwerp dan ben ik aan het eten, slapen of dansen. Ik vraag mij graag van alles af. Omdat ik het simpelweg móét weten of omdat ik iets gewoon niet snap. Want wat is nou écht belangrijk? Waarom eet iedereen opeens ‘gezond’? Wat is een milieu-vrije zone? Waarom vind ik het zo belangrijk wat anderen vinden? Maar ook helemaal niet? Is het ok om in één keer een pot olijven leeg te eten? En waarom vinden mensen het zo leuk zichzelf te filmen? Inclusief ikzelf? Lets find out!
 
Vlogger Zeny

Zeny 
Ik ben Zeny (spreek uit 'zie-naai' zoals in 'zie mij'). Ik heb nog nooit een potje monopoly gewonnen, nog steeds moeite met veters strikken en een onverklaarbare angst voor windmolens. Gelukkig heb ik ook een paar goede kwalititeiten; een passie voor fotograferen, een lust voor reizen en een grote interesse voor festivals. Daarnaast heb ik een grote liefde voor de stad waar ik ooit het levenslicht zag; Rotterdam. In mijn tienerjaren nam ik deze stad veel voor lief maar de afgelopen jaren is mijn affectie alleen maar toegenomen en neemt daardoor steeds serieuzere vormen aan.
Als OPEN Vlogger hoop ik mijn liefde voor Rotterdam een beetje op jullie over te brengen.

Vlogger Darren

Darren 
Ik ben Darren en bijna afgestudeerd als UX designer. Ik ben geboren in Rotterdam, toen een tijd weggeweest, maar voor mijn studie weer teruggekeerd naar deze mooie stad. Rotterdam is in mijn ogen vernieuwend en creatief en biedt ons daarmee de kans om steeds opnieuw de stad te ontdekken. Van festivals tot aan lokale food markets, het is er allemaal! Met mijn vlogs wil ik iedereen laten zien hoe mooi Rotterdam is, maar ook hoe 'lekker' deze stad kan zijn. Met mijn passie voor eten en koken probeer ik dit laatste dan ook graag te verwerken in een aantal van mijn vlogs.

Vlogger Lotte
Vlogger Lauren
Lotte en Lauren
Wij zijn Lotte en Lauren; beiden tweedejaars studentes journalistiek in Utrecht. Daar hebben wij elkaar ook leren kennen. In de zomer van 2016 maakte wij al een programma voor OPEN genaamd 'Summer in the City', dit vonden wij zo leuk om te doen dat we door wilden. Daarom vloggen wij nu voor OPEN Rotterdam. Lauren is een geboren en getogen Rotterdammer en woont daar nog steeds, Lotte komt uit een klein dorpje in de buurt en woont nu in Utrecht. Wij houden van Rotterdam en zijn diversiteit, het is een stad die nooit slaapt en voor ons ademt het energie. Als vriendinnen zijn wij vaak samen in Rotterdam en de leuke en interessante dingen die we meemaken kun je zien in onze vlogs op OPEN Rotterdam!

Vlogger Dani

Dani 
Ik ben Dani (Danitsja maar, dat zeggen we lekker niet), geboren en getogen in Rotterdam en sinds 5 jaar woon ik in het pittoreske Rhoon met mijn dochter van 14, een chihuahua van 1 en een poes van 6...juist hellup! Ik heb een aantal jaar gewerkt als bodypiercer en floormanager in tattoo studio's dat verklaart al die plaatjes. Mijn grote verslavingen zijn mijn telefoon en Instagram. En zo is het vloggen voor mij ontstaan. Momenteel ben ik op zoek naar nieuwe uitdagingen. Toen ik de kans kreeg om als Open Vlogger aan de slag te gaan greep ik die met beide handen aan! 

Vlogger Peter
Peter van Drunen
Was in zijn eerste vlogserie bij OPEN Rotterdam op zoek naar de liefde. Nu hij zijn grote liefde gevonden heeft en er een kind op komst is, vervolgt hij zijn zoektocht. Ditmaal naar hoe hij een gezonde vader kan worden en zijn. Hij praat onder anderen met Maxim Hartman en Wilfred Genee. 

Vlogger Junion 2
Junion Hanenberg 
Junion is onze kookvlogger. Wekelijks inspireert hij ons met nieuwe heerlijke recepten. Alle recepten kun je als pdf document van de website www.kokenmetjunion.nl gratis downloaden.

Deel deze pagina:

OPEN Rotterdam - 010 8201702 - info@openrotterdam.nl - Lloydstraat 23 - 3024 EA Rotterdam - Realisatie website: HPU Internet Services