Heb je een nieuwstip voor ons? X

Vul dan onderstaand formulier in en voeg eventueel een foto of een tekstbestand toe. Indien nodig nemen we contact met je op.

Zoeken
Tip ons icoon Tip ons
Vier de Democratie in Rotterdam

Vier de Democratie in Rotterdam

Gepubliceerd: Maandag 04 september 2017 11:31

Tijdens de gemeenteraadsverkiezingen in maart 2018 gaan Rotterdammers weer naar de stembussen. Zonder Democratie was dit allemaal niet mogelijk. Daarom kun je als Rotterdammer op 9 september de Democratie vieren, op de dag van de Democratie.

Het centrale punt van deze dag is het stadhuis van Rotterdam. Maar ook in de stad zijn er verschillende activiteiten te beleven. Zo kun je op deze dag als bezoeker een kijkje nemen in het stadhuis. Wethouder Eerdmans stelt zelfs, speciaal voor deze dag, zijn kamer open.

In de raadszaal vindt het Raadsimulatiespel light plaats. Bezoekers kunnen door middel van een spel in debat gaan. Onder begeleiding van een raadslid worden er verschillende actuele stellingen besproken. Tijdens het debat krijg je verschillende tips & tricks van de raadsleden.

Ook Blue City (het oude Tropicana ) is bij de dag betrokken. Zij geven verschillende presentaties over de CityLabprojecten; zoals bijvoorbeeld BroodNodig en FruitLeather.

Kijk hier voor meer informatie.

Deel deze pagina:

OPEN Rotterdam - 010 8201702 - info@openrotterdam.nl - Lloydstraat 23 - 3024 EA Rotterdam - Realisatie website: HPU Internet Services