Heb je een nieuwstip voor ons? X

Vul dan onderstaand formulier in en voeg eventueel een foto of een tekstbestand toe. Indien nodig nemen we contact met je op.

Zoeken
Tip ons icoon Tip ons
Valerio Zeno hoofdact op Rotterdams Filmfeest

Valerio Zeno hoofdact op Rotterdams Filmfeest

Gepubliceerd: Zondag 15 oktober 2017 11:52

Presentator, acteur en DJ Valerio Zeno is op vrijdag 20 oktober de blikvanger tijdens de tweede editie van het Rotterdams Filmfeest. Het feest in Poppodium Annabel staat in het teken van de opbloeiende Rotterdamse filmsector. Behalve Valerio Zeno zullen ook de Rotterdamse DJ’s Freddie Mercure en Slick draaien.

Het Rotterdams Filmfeest is bedoeld voor iedereen die de Rotterdamse filmsector een warm hart toedraagt, of daarin werkzaam is. De eerste editie trok vorig jaar ruim 300 bezoekers.

Bijzonder onderdeel van het Rotterdams Filmfeest vormt een levensgrote filmwall. Deze zal te zien zijn achter de DJ’s op het podium. Filmmaker Nicole Steendam verzorgt visuele ondersteuning van de muziek door gebruik te maken van beelden van Rotterdam en films die zijn gemaakt in het kader van het 48 Hour Film Project Rotterdam.Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter Snapchat

Deel deze pagina:

OPEN Rotterdam - 010 8201702 - info@openrotterdam.nl - Lloydstraat 23 - 3024 EA Rotterdam - Realisatie website: HPU Internet Services