Heb je een nieuwstip voor ons? X

Vul dan onderstaand formulier in en voeg eventueel een foto of een tekstbestand toe. Indien nodig nemen we contact met je op.

Zoeken
Tip ons icoon Tip ons
Twee mannen gearresteerd na vondst van een vuurwapen

Twee mannen gearresteerd na vondst van een vuurwapen

Gepubliceerd: Vrijdag 27 oktober 2017 22:12

De Politie Rotterdam heeft op vrijdagavond twee mannen gearresteerd na de vondst van een vuurwapen. Na een politiecontrole op het Mathenesserplein, waarbij de mannen in een personenauto aan de kant werden gezet, besloot één man weg te rennen. De politie wist hem na een korte achtervolging staande te houden. Bij het fouilleren bleek hij in het bezit van een vuurwapen.

De tweede man die zich op dat moment nog in de auto bevond is toen met hoge snelheid weggereden. Na een achtervolging is zijn auto op de hoek van de Witte de Withstraat en de Eendrachtsweg met een bijzondere techniek klemgezet. Op een video van een ooggetuige is te zien dat de man geknield op straat zit en door politieagenten onder schot wordt gehouden. De man is door de politie ingerekend en zijn auto is doorzocht.

Of ook hij in het bezit was van een vuurwapen is niet bekend. De mannen zijn allebei aangehouden en zitten momenteel in hechtenis. Over hun achtergronden of intenties is nog niets bekend. Aldus de woordvoering van de Politie Rotterdam

Deel deze pagina:

OPEN Rotterdam - 010 8201702 - info@openrotterdam.nl - Lloydstraat 23 - 3024 EA Rotterdam - Realisatie website: HPU Internet Services