Heb je een nieuwstip voor ons? X

Vul dan onderstaand formulier in en voeg eventueel een foto of een tekstbestand toe. Indien nodig nemen we contact met je op.

Zoeken
Tip ons icoon Tip ons
Ter Marsch & Co gaat weer strijd aan in World Food Championships

Ter Marsch & Co gaat weer strijd aan in World Food Championships

Gepubliceerd: Zaterdag 30 september 2017 17:08

Restaurant Ter Marsch & Co doet wederom mee met World Food Championships in Amerika. De Rotterdamse ondernemers doen voor de tweede keer mee. Ze hopen dit jaar hoger te eindigen dan de twaalfde plaats in 2015.

De voorbereidingen zijn in volle gang! Chef Olaf Oldenburg van Ter Marsch heeft twee kanshebbende burgers ontwikkeld. De Ter Marsch ambassadeurs krijgen dinsdag 10 oktober de kans om de twee burgers te proeven en hun mening te geven. Hiermee geven deze ware burgerfans hun stem aan de burger die wordt gepresenteerd in Amerika.

De chef-koks zijn nog op zoek naar een geschikte naam voor de burger die de Rotterdamse eer moet hooghouden in Amerika. Heb jij een idee voor een Engelstalige naam? Stuur deze dan op naar jurrien@tyrsday.com. Wie weet wordt jouw naam wel uitgekozen en daarnaast maak je kans op een gratis diner voor twee.Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter Snapchat

Deel deze pagina:

OPEN Rotterdam - 010 8201702 - info@openrotterdam.nl - Lloydstraat 23 - 3024 EA Rotterdam - Realisatie website: HPU Internet Services