Heb je een nieuwstip voor ons? X

Vul dan onderstaand formulier in en voeg eventueel een foto of een tekstbestand toe. Indien nodig nemen we contact met je op.

Zoeken
Tip ons icoon Tip ons
Talent op de Erasmus Universiteit

Talent op de Erasmus Universiteit

Gepubliceerd: Maandag 06 november 2017 16:19

Onze stad zit boordevol talent. Dat weten ze ook op de Erasmus Universiteit Rotterdam en daarom werd de “Rotterdam Talent Week 2017” georganiseerd. Een week die volledig in het teken staat van talentontwikkeling.


In de Rotterdam Talent Week is er van alles te beleven. De week start met een opening in de Doelen en sporten op het Stadhuisplein. De rest van de week staat ook in het teken van talent. Zo is er woensdag 8 november de “Talent Battle”. Studenten en afgestudeerde studenten gaan met elkaar de strijd aan om met de beste oplossing te komen voor een sociaal maatschappelijk probleem, dit gebeurt, hoe toepasselijk, in een boksring.

Voor deze speciale week gingen wij bij de Erasmus Universiteit Rotterdam op zoek naar het talent van de studenten. Een student danst voor ons en onze presentatrice Yamna laat haar geheime talent zien.
Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter Snapchat

Deel deze pagina:

OPEN Rotterdam - 010 8201702 - info@openrotterdam.nl - Lloydstraat 23 - 3024 EA Rotterdam - Realisatie website: HPU Internet Services