Heb je een nieuwstip voor ons? X

Vul dan onderstaand formulier in en voeg eventueel een foto of een tekstbestand toe. Indien nodig nemen we contact met je op.

Zoeken
Tip ons icoon Tip ons
Syrische vluchteling volgt zijn droom om een restaurant te openen

Syrische vluchteling volgt zijn droom om een restaurant te openen

Gepubliceerd: Maandag 24 juli 2017 15:47

Ihab Oumari is een optimistische 27-jarige vluchteling uit Syrië. In 2015 is hij naar Nederland gevlucht vanwege de oorlog in zijn land. Hij had in Syrië een goed leven en wil in Nederland een Syrisch restaurant openen.

Ihab wil met het restaurant iets betekenen voor de Syrische vluchtelingen. Hij wil namelijk dat alle medewerkers Syrische asielzoekers zijn. Hij vindt het belangrijk dat de werknemers ervaring opdoen en in contact komen met Nederlandse mensen. Restaurant Jasmijn moet een plek worden waar Nederlanders en asielzoekers onder het genot van een Syrische maaltijd in ontmoeting kunnen komen met elkaar.

Zijn ondernemingsplan is al helemaal gereed en hij heeft positieve feedback gekregen van de bank. Ihab moet alleen nog een startkapitaal hebben van €30.000,-. Daarom is hij een crowdfundingsactie gestart waar iedereen hem kan steunen in het behalen van zijn droom. Dit kan op doneeractie.nl.
Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter Snapchat

Deel deze pagina:

OPEN Rotterdam - 010 8201702 - info@openrotterdam.nl - Lloydstraat 23 - 3024 EA Rotterdam - Realisatie website: HPU Internet Services