Heb je een nieuwstip voor ons? X

Vul dan onderstaand formulier in en voeg eventueel een foto of een tekstbestand toe. Indien nodig nemen we contact met je op.

Zoeken
Tip ons icoon Tip ons
Strips, cartoons en kunst tijdens Cross Comix

Strips, cartoons en kunst tijdens Cross Comix

Gepubliceerd: Donderdag 19 oktober 2017 13:16

Strips, cartoons en kunst, dit is een kleine samenvatting van wat er te vinden is van 19 t/m 21 oktober in de Rotterdamse Schouwburg tijdens de tweede editie van Cross Comix. Maar niet alleen in de Schouwburg ook in Rotown, Het Nieuwe Instituut, op straat en meerdere plekken in Rotterdam zijn er activiteiten te beleven.

Het thema dit jaar is ''De grote oversteek''. Het festival wil zijn betrokkenheid met de samenleving tonen door aandacht te vragen voor de toenemende polarisatie, de steeds grotere kloof tussen bevolkingsgroepen. Je krijgt écht de kans om je te verdiepen in de ander.

Onder andere Fresku treedt op en tegelijkertijd wordt er een videoclip met hem gemaakt. Ook schrijver Arjen van Veelen is aanwezig op het festival. In het NRC publiceert hij wekelijks korte stukjes over media en cultuur. Hij gaat samen met een cartoonist een verhaal maken met bijbehorende beelden.Ook zijn er workshops, interviews, expo's, boekpresentaties.Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter Snapchat

Deel deze pagina:

OPEN Rotterdam - 010 8201702 - info@openrotterdam.nl - Lloydstraat 23 - 3024 EA Rotterdam - Realisatie website: HPU Internet Services