Heb je een nieuwstip voor ons? X

Vul dan onderstaand formulier in en voeg eventueel een foto of een tekstbestand toe. Indien nodig nemen we contact met je op.

Zoeken
Tip ons icoon Tip ons
Stadsbeheer-medewerker gaat elke dag fluitend naar werk

Stadsbeheer-medewerker gaat elke dag fluitend naar werk

Gepubliceerd: Dinsdag 31 oktober 2017 17:14

Bert Kempenaar is de meest positieve man van Rotterdam. In zijn dagelijks leven werkt hij bij Stadsbeheer Rotterdam en dat zonder gezeur en geklaag. Hij doet zijn werk met veel liefde, positiviteit, gezang en plezier.

Bert is een man die erg sociaal is en zijn werk bij Stadsbeheer al ruim 23 jaar met plezier doet. Ondanks dat zijn werk niet perse dankbaar te noemen is, blijft Bert altijd optimistisch.

Bert is vandaag de dag net zo gemotiveerd als op zijn eerste werkdag twee decennia geleden. Hij biedt mensen die hem aanspreken altijd een luisterend oor. Waarom Bert dit doet? ‘’Omdat ik zelf positief denk, wil ik die negativiteit altijd weghalen, zodat het leuk is voor mij en voor mijn medemens.’’, aldus Bert.Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter Snapchat

Deel deze pagina:

OPEN Rotterdam - 010 8201702 - info@openrotterdam.nl - Lloydstraat 23 - 3024 EA Rotterdam - Realisatie website: HPU Internet Services