Heb je een nieuwstip voor ons? X

Vul dan onderstaand formulier in en voeg eventueel een foto of een tekstbestand toe. Indien nodig nemen we contact met je op.

Zoeken
Tip ons icoon Tip ons

Stad op stelten tijdens Rotterdam Unlimited

Maandag 17 juli 2017 12:58

Stad op stelten tijdens Rotterdam Unlimited

Het kunst- en cultuurfestival Rotterdam Unlimited keert terug van 25 tot en met 29 juli. De binnenstad van Rotterdam zal gevuld zijn met bezoekers uit binnen- en buitenland. Met als klap op de vuurpijl de straatparade op 29 juli.

Rotterdam wordt in vuur en vlam gezet door 2500 dansers en danseressen, 184 muzikanten en de tientallen praalwagens. De op Aruba geboren Geneitha Russell zal stralen als de koningin van het jaarlijks terugkerende Zomercarnaval. Zij kreeg de meeste stemmen van zowel het publiek als de jury.

Muziek is een groot onderdeel van Rotterdam Unlimited. In totaal zijn er 96 optredens die plaatsvinden op de 12 binnen- en buitenpodia. Het festival wordt op dinsdag 25 juli om 15.00 uur geopend door Mariachi Reloade. De populaire finale van Battle of Drums vindt plaats op vrijdag 28 juli. Artiesten zoals Ronnie Flex, Calypso Gigolos en DJ MPS Pilor komen voor in de line-up. Bekijk de tijdschema voor meer informatie.

 
Bekijk deze heerlijke sfeerreportage van 2016 en kom alvast in de stemming: Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter Snapchat

Deel deze pagina:

OPEN Rotterdam - 010 8201702 - info@openrotterdam.nl - Lloydstraat 23 - 3024 EA Rotterdam - Realisatie website: HPU Internet Services