Heb je een nieuwstip voor ons? X

Vul dan onderstaand formulier in en voeg eventueel een foto of een tekstbestand toe. Indien nodig nemen we contact met je op.

Zoeken
Tip ons icoon Tip ons
Springend door de Springvallei

Springend door de Springvallei

Gepubliceerd: Maandag 18 juli 2016 17:25

Op het terrein van hockeyclub RHV Leonidas staat het helemaal vol met springkussens. De Springvallei vermaakt de kinderen met maar liefst 35 springkussens deze zomervakantie!

Ze zijn er in alle soorten en maten, je kunt klimmen en glijden. Er is een rodeo, diverse sporten en nog veel meer. Ieder toestel heeft begeleiders, die een oogje in het zeil houden. De organisatie kreeg veel positieve reacties en mochten afgelopen zondag zelfs de 10.000ste bezoeker ontvangen. Een opkomst waar ze erg tevreden over zijn.

De organisator bracht van de winter al een schaatsbaan. Dit was zo'n succes, dat ze ook in de zomer een evenement wilden organiseren om de kinderen op een leuke manier in beweging te brengen. Voor de ouders is het ook goed toeven. Er zijn genoeg plekken voor een hapje en drankje, terwijl de kids lekker aan het spelen zijn.

Op 22 juli, de laatste dag van de Springvallei, mogen volwassenen ook weer even kind zijn en zich helemaal uitleven op de springkussens.

Deel deze pagina:

OPEN Rotterdam - 010 8201702 - info@openrotterdam.nl - Lloydstraat 23 - 3024 EA Rotterdam - Realisatie website: HPU Internet Services