Menu

Sport Film Festival Rotterdam

De vakjury van filmwedstrijd AD Sportfilmfestival Rotterdam 2017 is bepaald

Gepubliceerd op: 01/03/2017 redacteur: Redactie OPEN Rotterdam

Nathan Rutjes, Quintis Ristie, Jan Dirk Stouten en AD-journalist Ab Zagt gaan de stoelen van de vakjury van de filmwedstrijd van het Sportfilmfestival Rotterdam vullen. De wedstrijd is is georganiseerd door de organisatie, Rotterdam Topsport, OPEN Rotterdam en het crowdfundingsplatform Cinecrowd.
Lees verder...

Help mee vier sportfilms realiseren

Gepubliceerd op: 22/12/2016

Om de productie van goede sportfilms te stimuleren hebben CineCrowd, OPEN Rotterdam en het SFFR vier filmplannen geselecteerd, die voor eind maart 2017 gerealiseerd moeten worden. De vier filmmakers ontvangen financiering van OPEN Rotterdam, het VSB Fonds en van 'the crowd'. Lees meer over de vier films die geselecteerd zijn en doneer via CineCrowd.
Lees verder...

Sport Film Festival Rotterdam 2017

Gepubliceerd op: 22/12/2016

Het AD Sportfilmfestival Rotterdam (SFFR), OPEN Rotterdam en CineCrowd, het Rotterdamse crowdfundingsplatform voor film, hebben de handen ineengeslagen om talentvolle filmmakers uit te dagen unieke films te maken die de zichtbaarheid van sport, sporters en sportbeleving verhogen. Er worden in Nederland weinig tot geen sportfilms en/of documentaires gemaakt. En dat is jammer, aangezien Nederland heel veel te bieden heeft op sportgebied.
Lees verder...
Copyright © 2017 - OPEN Rotterdam | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)