Menu

Sport Film Festival Rotterdam

Vier Rotterdammers gaan tot het uiterste in film 4x1

Gepubliceerd op: 18/04/2017 redacteur: Daniela Silvestri

In portretten van ieder 1 minuut vertellen 4 totaal verschillende Rotterdamse sporters over hun drijfveer om dagelijks alles te geven in de training. Met 4 x 1 wordt een podium gegeven aan sporters in takken van sport die normaal gesproken niet dagelijks de headlines van het nieuws halen; kunstschaatsen, dansen, rolstoelbasketbal en boksen. In elk portret wordt de focus gelegd op een van de elementen die elke sporter in zich moet hebben om de top te bereiken: Repetitie, Toewijding, Begeleiding en Transformatie.
Lees verder...

Vallen en opstaan in Gewond Goud

Gepubliceerd op: 05/04/2017 redacteur: Redactie OPEN Rotterdam

De documentaire ‘Gewond Goud’ gaat letterlijk en figuurlijk over vallen en opstaan. Gewond raken in de oorlog, een been verliezen, revalideren, zitvolleybal gaan spelen en dan met de nationale ploeg Europees, Wereld en Olympisch kampioen worden. Dat is het verhaal van de nationale zitvolleybalploeg van Bosnië-Herzegovina, die door filmmaker Mustafa Hadziibrahimovic op de voet werd gevolgd tijdens het Europese kampioenschap zitvolleybal in Rotterdam in 2011, dat ze wonnen.
Lees verder...

WINACTIE - Kaartjes voor het Sportfilmfestival Rotterdam

Gepubliceerd op: 04/04/2017 redacteur: Daniela Silvestri

Het AD Sportfilmfestival vindt van 6 t/m 8 april weer plaats in Cinerama en OPEN Rotterdam is er dit jaar op een hele bijzondere manier bij betrokken.
Lees verder...

Meer Sport Film Festival Rotterdam

Copyright © 2017 - OPEN Rotterdam | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)