Menu

Sport Film Festival Rotterdam

[ADV.] Op zoek naar Rotterdamse sportfilm-plannen

Gepubliceerd op: 06/07/2017

Na een succesvolle eerste editie van de Sport Film Award tijdens het Sport Film Festival Rotterdam (SFFR) zoekt CineCrowd i.s.m. Topsport Rotterdam en OPEN Rotterdam wederom Rotterdamse sportfilmplannen. Uit de ingestuurde plannen worden maximaal 3 projecten geselecteerd die kans maken op maximaal 5000 euro en op een prijs van 2000 euro. De documentaires gaan in premiere tijdens het SFFR 2018 en op OPEN Rotterdam TV. Dus heb je een plan? Stuur het tijdig in!
Lees verder...

Vier Rotterdammers gaan tot het uiterste in film 4x1

Gepubliceerd op: 18/04/2017 redacteur: Daniela Silvestri

In portretten van ieder 1 minuut vertellen 4 totaal verschillende Rotterdamse sporters over hun drijfveer om dagelijks alles te geven in de training. Met 4 x 1 wordt een podium gegeven aan sporters in takken van sport die normaal gesproken niet dagelijks de headlines van het nieuws halen; kunstschaatsen, dansen, rolstoelbasketbal en boksen. In elk portret wordt de focus gelegd op een van de elementen die elke sporter in zich moet hebben om de top te bereiken: Repetitie, Toewijding, Begeleiding en Transformatie.
Lees verder...

BARS neemt titel Beste Sportfilm 2017 in ontvangst

Gepubliceerd op: 12/04/2017 redacteur: Farzana Alladin

Het AD Sportfilmfestival Rotterdam (SFFR), OPEN Rotterdam en CineCrowd, het Rotterdamse crowdfundingsplatform voor film, hebben de handen ineengeslagen om talentvolle filmmakers uit te dagen unieke films te maken die de zichtbaarheid van sport, sporters en sportbeleving verhogen.
Lees verder...

Meer Sport Film Festival Rotterdam

Copyright © 2017 - OPEN Rotterdam | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)