Heb je een nieuwstip voor ons? X

Vul dan onderstaand formulier in en voeg eventueel een foto of een tekstbestand toe. Indien nodig nemen we contact met je op.

Zoeken
Tip ons icoon Tip ons
Speciaal in Charlois

Speciaal in Charlois

Gepubliceerd: Dinsdag 14 juni 2016 20:10

Lezingen, performances en pop-up exposities. Dit alles is te zien tijdens Charlois Speciaal, een nieuwe tiendaagse kunstmanifestatie in Rotterdam Zuid. Directeur Piet de Jonge neemt ons mee naar een aantal locaties en toont ons de bijzondere kunst van Charlois Speciaal.

Met maar liefst 100 verschillende kunstenaars wordt Charlois speciaal. De motivatie voor Piet de Jonge om hier iets mee te doen, is mensen te laten zien dat ze zich moeten openstellen voor de visie van de kunstenaars. Wat de route ook speciaal maakt, is de locatie van sommige exposities, die vaak niet open zijn voor publiek. Zo is een puin expositie te bewonderen in de garage bij de Maastunnel.

De Jonge denkt dat kunst belangrijk kan zijn voor iedereen. Tijdens Charlois Speciaal is er voor alle leeftijden iets te doen. Charlois Speciaal is tot en met zondag 19 juni.

Deel deze pagina:

OPEN Rotterdam - 010 8201702 - info@openrotterdam.nl - Lloydstraat 23 - 3024 EA Rotterdam - Realisatie website: HPU Internet Services