Menu

Social Media Week

Terugblik op succesvolle Social Media Week

Gepubliceerd op: 29/09/2014 redacteur: Nadia Koedoot

De Social Media Week is zit er weer op. Organisator Maarten Reijgersberg blikt in de uitzending van Jan Middelkoop terug op een succesvolle week. "Het was een week vol inspiratie en ik kijk terug op een zeer geslaagd evenement. Over de hele week verspreid zijn er ongeveer 800 tot 1000 bezoekers geweest en het staat al vast dat we er volgend jaar september er weer bij zijn".

Beluister hieronder het gesprek tussen organisator Maarten Reijgersberg en Jan Middelkoop terug.
Lees verder

Studenten doen mee aan Social Media Pressure Cooker

Gepubliceerd op: 26/09/2014 redacteur: Nadia Koedoot

Op de laatste dag van de Social Media Week werd voor studenten de Social Media Pressure Cooker gehouden.Tijdens deze dag zijn studenten van de opleiding Communicatie van Hogeschool Inholland aan de slag gegaan om een vernieuwend Social Media concept te bedenken voor een communicatievraagstuk.

Beluister hieronder het gesprek tussen organisator van de Social Media Pressure Cooker René Boonstra en Jan Middelkoop terug.
Lees verder

Vrijwilligers onmisbaar op Social Media Week

Gepubliceerd op: 26/09/2014 redacteur: Jesse Schreuders

Geen enkel evenement overleeft het zonder de tomeloze inzet van vrijwilligers. Dat geldt ook voor de Social Media Week, die al heel de week onze stad in zijn digitale greep houd. Ook in ‘de Rotterdam’ lopen er tientallen rond.
Lees verder

Social Media voor Dummies: Linkedin

Gepubliceerd op: 26/09/2014 redacteur: Jesse Schreuders

OPEN Rotterdam doet dagelijks verslag van de Social Media Week. Elke dag worden in het socialmediaspreekuur al jouw vragen of opmerkingen behandeld over Facebook, Twitter, Instagram en nog veel meer. Vandaag alles over Linkedin met Sanne van der Schee
Lees verder

Back to the roots met 'Dichter in de Tent'

Gepubliceerd op: 25/09/2014 redacteur: Daan Berg

De hele week doet OPEN Rotterdam verslag vanaf de Rotterdamse Social Media Week. Daar zijn natuurlijk een hoop mensen druk bezig met hun beeldschermpjes! Thomas kwam een bekende Rotterdamse dichter tegen die hier met zijn tent aandacht voor vraagt.
Lees verder

App Rotterdam Routes gepresenteerd op Social Media Week

Gepubliceerd op: 25/09/2014 redacteur: Jesse Schreuders

Rotterdam is dit jaar in allemaal lijstjes verschenen. Van de New York Times tot in allerlei reisblog-websites. Maar wanneer een toerist daadwerkelijk Rotterdam wilde bezoeken werd, kon hij alleen een papieren wandelkaart van de VVV krijgen. Marlies den Hartog ontwikkelde de Rotterdam Routes app, zowel in het Nederlands als in het Engels. Thomas Kuijpers sprak met haar.
Lees verder

Social Media voor dummies: wat is Instagram?

Gepubliceerd op: 25/09/2014 redacteur: Nadia Koedoot

Rotterdam is deze week het toneel van de Social Media Week, het internationaal inspiratiecongres voor social media. OPEN Rotterdam doet dagelijks verslag van de Social Media Week. Elke dag kan je in het socialmediaspreekuur op 93.9FM al jouw vragen of opmerkingen kwijt over Facebook, Twitter, Instagram en nog veel meer. Vandaag spreekt Sam met Sanne van der Schee over Instagram.
Lees verder

SOCIAL MEDIA REDACTIE ACHTER DE SOCIAL MEDIA WEEK

Gepubliceerd op: 24/09/2014 redacteur: Joeri Molendijk

Rotterdam is deze week het toneel van de Social Media Week, het internationaal inspiratiecongres voor social media. OPEN Rotterdam doet dagelijks verslag van de Social Media Week. Thomas sprak met de redactie achter de Social Media Week.
Lees verder

Social Media Week: tech-journalist Eva de Valk over Sillicon Valley

Gepubliceerd op: 24/09/2014 redacteur: Nadia Koedoot

Rotterdam is deze week het toneel van de Social Media Week, het internationaal inspiratiecongres voor social media. OPEN Rotterdam doet dagelijks verslag van de Social Media Week. Thomas sprak met tech-journalist Eva de Valk die een boek schreef over Silicon Valley, het superslimme gebied aan de Amerikaanse Westkust.
 
Foto: mkhmarketing
Lees verder

Social Media voor dummies: hoe gebruik je Twitter?

Gepubliceerd op: 24/09/2014 redacteur: Jesse Schreuders

Rotterdam is deze week het toneel van de Social Media Week, het internationaal inspiratiecongres voor social media. OPEN Rotterdam doet dagelijks verslag van de Social Media Week. Elke dag kan je in het socialmediaspreekuur op 93.9FM al jouw vragen of opmerkingen kwijt over Facebook, Twitter, Instagram en nog veel meer.
Lees verder

Projectontwikkelaars Fenixflofts zetten Facebook in voor verkoop

Gepubliceerd op: 23/09/2014 redacteur: Jesse Schreuders

Social media inzetten om huizenkopers te verleiden: dat is precies wat het nieuwbouwproject de Fenixlofts Katendrecht doet. Via Facebook kunnen toekomstige bewoners en geïnteresseerden meedenken met de bouw van de Fenixlofts. Op de Facebookpagina kunnen er schetsen en inspiratie worden gedeeld. Je hoort collega Thomas Kuijpers in gesprek met Stefan Herwig.
Lees verder

"SOCIAL MEDIA LAAT MENSEN 'TO-THE-POINT' PRATEN"

Gepubliceerd op: 23/09/2014 redacteur: Nadia Koedoot

Op Social Media is het belangrijk om kort, duidelijk en helder te communiceren. Voor mensen die veel op Facebook, Twitter of Instagram zitten is dit iets normaals, maar voor vele bedrijven blijkt dat echter een hele klus. Daarover gaf copywrighter Dimitri Lambermont een lezing op de Social Media Week. Thomas Kuijpers sprak met hem.
Lees verder

Social Media voor Dummies: Facebook tips & tricks

Gepubliceerd op: 23/09/2014 redacteur: Joyce van Houten

Facebook Sam sprak Facebook-expert Sanne van der Schee tijdens Social media voor Dummies. In het gesprek vertelt Sanne over wat Facebook is en hoe het werkt. Sanne beantwoord vragen zoals 'Hoe werkt messenger?" en "Is je profielfoto openbaar?". Facebook is op dit moment het grootste social medianetwerk, met de leeftijd 25 tot 38 jaar als de grootste groep gebruikers.
Lees verder

Social Media voor Dummies

Gepubliceerd op: 22/09/2014 redacteur: Tom de Groot

Rotterdam is deze week het toneel van de Social Media Week, het internationale inspiratiecongres voor social media. OPEN Rotterdam doet dagelijks verslag van de Social Media Week. Sam Uittenbogaart ging tijds Social Media voor Dummies in gesprek met Sanne van der Schee over onder meer social media en het bedrijfsleven en jezelf verkopen via social media.
Lees verder

Social Media Week van start

Gepubliceerd op: 22/09/2014

Social Media Week De Social Media Week Rotterdam gaat vandaag van start. Het is een vijfdaags inspiratiecongres over social media en innovatie.

Lees verder

OPEN Rotterdam doet verslag vanaf Social Media Week

Gepubliceerd op: 17/09/2014 redacteur: Davidson Rodrigues