Heb je een nieuwstip voor ons? X

Vul dan onderstaand formulier in en voeg eventueel een foto of een tekstbestand toe. Indien nodig nemen we contact met je op.

Zoeken
Tip ons icoon Tip ons
SKVR Wijkreporters

SKVR Wijkreporters

Gepubliceerd: Dinsdag 03 oktober 2017 16:11

Wijkreporters is gemaakt door leerlingen uit groep 6 en 7 van basisschool De Klimop in het Rotterdamse Oude Noorden. Onder begeleiding van de SKVR hebben de kinderen in drie middagen een televisieprogramma gemaakt. Het verzinnen van de items, het filmen, het acteren, interviewen, presenteren, animeren en het uitzoeken van de muziek; de kinderen hebben alles zelf gemaakt!
Bekijk de promo:Aflevering 1
Wijkreporters is een televisieprogramma gemaakt door leerlingen uit groep 6 en 7 van basisschool De Klimop. De kinderen hebben het programma, onder begeleiding van de SKVR, helemaal zelf bedacht en gemaakt. Verheug je op boeiende straatinterviews, een heuse horror-kookshow, toffe skills en een prachtig natuurprogramma vanuit het Rotterdamse Oude Noorden!Deel deze pagina:

OPEN Rotterdam - 010 8201702 - info@openrotterdam.nl - Lloydstraat 23 - 3024 EA Rotterdam - Realisatie website: HPU Internet Services