Menu

Route du Nord

Elfde editie Route Du Nord afgetrapt

Gepubliceerd op: 26/05/2017 redacteur: Valerie van Oost

De elfde editie van Route Du Nord is op Hemelvaartsdag van start gegaan. Het jaarlijkse gratis evenement biedt een mix van kunst, muziek, performance en theater in Rotterdam-Noord. Het Zomerhofkwartier is het kloppende hart van dit meerdaagse festival.


Lees verder...

Rotterdam Noord het epicentrum van kunst en cultuur tijdens Hemelvaartweekend

Gepubliceerd op: 31/03/2017 redacteur: Redactie OPEN Rotterdam

Kunstroute Route du Nord is sinds 2006 uitgegroeid tot een meerdaags festival met moderne kunst, livemuziek, performance en theater. Dit jaar is de centrale expositie in het Zomerhofkwartier.
Lees verder...

Route du Nord 2016

Gepubliceerd op: 08/06/2016

Binnenkort is het weer tijd voor de Route du Nord. De nomadische kunsttentoonstelling waarin kunst, muziek en performances van hoge kwaliteit aan bod komen. 

Op de manier zoals Route du Nord begonnen is, is het tegenwoordig allang niet echt meer. Van een route door de wijk zijn ze uitgegroeid naar een nomadische kunsttentoonstelling. Een expositie die nog steeds dezelfde doelstelling heeft als eerst. Het brengen van kunst in een laagdrempelige omgeving. Kunst dat zowel van bekende kunstenaars is die in musea en galeries exposeren maar ook zeker aanstormend talent dat Rotterdam rijk is.

Dit jaar zijn de centrale locaties: de Gevangenis Noordsingel en de Soutterain ZOHO. OPEN Rotterdam is er bij en doet verslag van dit evenement. Kijk voor meer informatie op http://www.routedunord.nl/

Lees verder...
Copyright © 2017 - OPEN Rotterdam | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)