Heb je een nieuwstip voor ons? X

Vul dan onderstaand formulier in en voeg eventueel een foto of een tekstbestand toe. Indien nodig nemen we contact met je op.

Zoeken
Tip ons icoon Tip ons
Rotterdamse coalitie in diepe problemen

Rotterdamse coalitie in diepe problemen

Gepubliceerd: Donderdag 29 juni 2017 15:04

Leefbaar-wethouder Ronald Schneider stapte gisteravond op. Aanleiding hiervan was de miljoenenfraude rondom het voormalige poppodium Waterfront en de gewijzigde politieke verhoudingen binnen de Rotterdamse gemeenteraad.

Eerder deze week stapte Leefbaar-raadslid Mohammed Anfal over naar NIDA. Hierdoor is de coalitie haar meerderheid verloren en is de oppositie nu in de meerderheid.

Door deze twee ontwikkelingen veranderen de verhoudingen in de raad en dit zorgt voor veel spanning. Iedereen wacht dan ook met samengeknepen billen de uitkomsten van het debat van vandaag af.

Terwijl de raadsvergadering in volle gang was, gingen wij de straat op. We vroegen Rotterdammers: "Denk jij dat deze coalitie blijft zitten tot de gemeenteraadsverkiezingen in maart 2018?"Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter Snapchat

Deel deze pagina:

OPEN Rotterdam - 010 8201702 - info@openrotterdam.nl - Lloydstraat 23 - 3024 EA Rotterdam - Realisatie website: HPU Internet Services