Heb je een nieuwstip voor ons? X

Vul dan onderstaand formulier in en voeg eventueel een foto of een tekstbestand toe. Indien nodig nemen we contact met je op.

Zoeken
Tip ons icoon Tip ons
Rotterdammers ontwikkelen skills van toekomst bij Summerschool

Rotterdammers ontwikkelen skills van toekomst bij Summerschool

Gepubliceerd: Donderdag 13 juli 2017 12:27

Deze week vindt de West Practice Summerschool Week plaats. Een week waarin “the next economy” centraal staat. De deelnemers komen oog in oog met bizarre objecten. Hierbij kan bijvoorbeeld gedacht worden aan een 3D robotprinter. Creatieve en futurische ondernemers en concepten laten zien wat allemaal bereikt kan worden via het Futureskills educatie platform, dat bedoeld is om mensen de skills van de toekomst te laten ontwikkelen.

Wij gaan op bezoek bij een les tijdens de Summerschool. Initatiefnemer Angelo Faassen vertelt: “Wij zijn deze week begonnen met een concept brainstorm, daarna zijn wij gaan nadenken over design en over materialen, zoals kunststof en biologische nieuwe manieren van produceren.”

West Practice is een initiatief om een verbinding tussen Bospolder Tussendijken en M4H (Rotterdam Innovation District) te maken.Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter Snapchat

Deel deze pagina:

OPEN Rotterdam - 010 8201702 - info@openrotterdam.nl - Lloydstraat 23 - 3024 EA Rotterdam - Realisatie website: HPU Internet Services