Heb je een nieuwstip voor ons? X

Vul dan onderstaand formulier in en voeg eventueel een foto of een tekstbestand toe. Indien nodig nemen we contact met je op.

Zoeken
Tip ons icoon Tip ons
Rotterdammers niet lovend over Amazon Prime

Rotterdammers niet lovend over Amazon Prime

Gepubliceerd: Woensdag 08 november 2017 15:38

Het wordt steeds makkelijker om online te shoppen. Amazon wilt nu ook Nederland veroveren met Amazon Prime. Met het abonnement kunnen klanten gebruikmaken van gratis bezorging binnen één dag, de videostreamingdienst van Amazon en de foto-opslagdienst.

Nederland heeft nog niet haar eigen Amazon website. Bestellen gaat nu via de Duitse website, die deels in het Nederlands beschikbaar is. Het Prime-abonnement kost voorlopig 3,99 euro per maand. Vanaf eind maart wordt de prijs verhoogd naar 5,99 euro.

Wij gingen naar Delfshaven met de Open vraag: hoe vaak bestel jij online?

In Delfshaven zijn de mensen niet al te enthousiast over de dienst: “Ik denk niet dat ik hierdoor meer online ga winkelen.” De eigenaressen van een winkel vertelt: ” Ik blijf het triest vinden dat mensen er niet meer op uit gaan.”Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter Snapchat

Deel deze pagina:

OPEN Rotterdam - 010 8201702 - info@openrotterdam.nl - Lloydstraat 23 - 3024 EA Rotterdam - Realisatie website: HPU Internet Services