Heb je een nieuwstip voor ons? X

Vul dan onderstaand formulier in en voeg eventueel een foto of een tekstbestand toe. Indien nodig nemen we contact met je op.

Zoeken
Tip ons icoon Tip ons
Rotterdammers moedigen het vrouwenelftal aan

Rotterdammers moedigen het vrouwenelftal aan

Gepubliceerd: Vrijdag 21 juli 2017 17:15

Het Nederlands vrouwenelftal heeft gisteravond de tweede groepswedstrijd gewonnen in Rotterdam. Er werd in het Kasteel met 1-0 van Denemarken gewonnen. Eerder versloegen de dames al het Noorse elftal, ook met 1-0.

Maandag 24 juli staat de volgende wedstrijd voor Nederland op het programma. De dames hebben tegen de Belgen genoeg aan een gelijkspel om eerste in de poule te worden. Hiermee zouden ze doorgaan naar de kwartfinale.

Mede dankzij de goede resultaten begint het EK vrouwenvoetbal steeds meer te leven in Rotterdam, een van de speelsteden. Op het Kruisplein is een speciale fanzone ingericht, waar de westrijden live op een groot scherm gekeken kunnen worden.

Wij namen een kijkje in deze fanzone en vroegen de Rotterdammers hoe ver Oranje het gaat schoppen in het toernooi.Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter Snapchat

Deel deze pagina:

OPEN Rotterdam - 010 8201702 - info@openrotterdam.nl - Lloydstraat 23 - 3024 EA Rotterdam - Realisatie website: HPU Internet Services