Heb je een nieuwstip voor ons? X

Vul dan onderstaand formulier in en voeg eventueel een foto of een tekstbestand toe. Indien nodig nemen we contact met je op.

Zoeken
Tip ons icoon Tip ons
Rotterdam zoekt food startups

Rotterdam zoekt food startups

Gepubliceerd: Vrijdag 13 oktober 2017 18:00

De gemeente Rotterdam ziet food als een van de manieren om de stad op economisch gebied verder te laten groeien. Daarom vindt op 8 november het Food Event met onderwerp 'Rotterdam zoekt Food startups' plaats in de Rotterdam Science Tower. Het doel is innovatie en ondernemerschap n de foodsector aan te jagen. 

Deze dag biedt food startups de kans om te verkennen welke cross-overs er met food te maken zijn en hoe deze bijdragen aan innovaties in de sector. De dag wordt afgetrapt door de gemeente Rotterdam met haar food-visie voor de stad. Daarnaast vertelt Volksfilosoof Bas Haring zijn visie op ons voedselsysteem en de invloed van foodondernemers. Vervolgens zijn er de 'Floor Dates' waar denkers en doeners elkaar ontmoeten en inspireren. Afsluitend is er een netwerkborrel.

Geïnteresseerden kunnen zich hier aanmelden.Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter Snapchat

Deel deze pagina:

OPEN Rotterdam - 010 8201702 - info@openrotterdam.nl - Lloydstraat 23 - 3024 EA Rotterdam - Realisatie website: HPU Internet Services