Menu

Rotterdam Sportsupport

OPEN Rotterdam en Rotterdam SportSupport

Gepubliceerd op: 22/12/2016

Rotterdam Sportsupport en OPEN Rotterdam trekken regelmatig samen op. Beide partijen zijn partners voor alle Rotterdammers en daarin vinden zij elkaar. Meerdere activiteiten van SportSupport zijn zichtbaar bij OPEN Rotterdam en verschillende series over sporten in Rotterdam zijn te zien, volgen en terug te kijken. 

Lees verder...

Plus voor de Stad

Gepubliceerd op: 13/12/2016

Rotterdammer en maatschappelijk Eredivisie-speler Nathan Rutjes gaat in de 5-delige serie Plus voor de stad langs bij Rotterdamse Sportplusverenigingen en toont de belangrijke maatschappelijke waarde van deze mooie Rotterdamse clubs.
Lees verder...

Sport and the City

Gepubliceerd op: 03/10/2016

Quintis Ristie gaat in elke aflevering van de tv-serie Sport and the City een sport uitproberen. Steeds weer een andere sport, op een andere plek, bij een andere club in Rotterdam. Hij leert spelregels, technieken en tactieken en ontmoet Rotterdammers van alle soorten en alle leeftijden, beginners en ervaren sporters. Zo leert Quintis de club beter kennen en komt hij er gaandeweg achter hoe leuk het is om de sport te beoefenen. Dit alles gebeurt zoveel mogelijk terwijl er gesport wordt: met humor, onverwachte vragen en de soms bijzondere talenten van Quintis.
Lees verder...

Meer Rotterdam Sportsupport

Copyright © 2017 - OPEN Rotterdam | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)