Heb je een nieuwstip voor ons? X

Vul dan onderstaand formulier in en voeg eventueel een foto of een tekstbestand toe. Indien nodig nemen we contact met je op.

Zoeken
Tip ons icoon Tip ons
Rotterdam Sportsupport en Feyenoord slaan handen ineen

Rotterdam Sportsupport en Feyenoord slaan handen ineen

Gepubliceerd: Woensdag 16 augustus 2017 17:09

Aankomend schooljaar worden leerlingen van middelbare scholen in Rotterdam-Zuid, die deelnemen aan het project Challenge010, getraind door landskampioen Feyenoord. Het initiatief is een samenwerking tussen Feyenoord en Rotterdam Sportsupport.

De middelbare scholieren krijgen een jaar lang trainingen van trainers van Feyenoord. Ook zullen zij meedoen aan toernooien en een scholencompetitie.

Challenge010 is een manier om Rotterdammers in beweging te brengen. Voor Feyenoord vormt dit een aanvulling op bestaande projecten en programma’s. Rotterdam Sportsupport vindt het “fantastisch dat Feyenoord zich aansluit bij hun project”.

In totaal zijn er 27 middelbare scholen verbonden aan het initiatief. De scholieren kunnen deelnemen aan de sporten zaalvoetbal, dans, basketbal en baseball. De deelnemende jongeren gaan de uitdaging aan om met hun schoolteam de beste van de stad te worden. Tegelijkertijd is dit een goede manier om hun persoonlijke grenzen te verleggen.

Deel deze pagina:

OPEN Rotterdam - 010 8201702 - info@openrotterdam.nl - Lloydstraat 23 - 3024 EA Rotterdam - Realisatie website: HPU Internet Services