Heb je een nieuwstip voor ons? X

Vul dan onderstaand formulier in en voeg eventueel een foto of een tekstbestand toe. Indien nodig nemen we contact met je op.

Zoeken
Tip ons icoon Tip ons
Rotterdam 'Host City' tijdens Nationale sportweek

Rotterdam 'Host City' tijdens Nationale sportweek

Gepubliceerd: Dinsdag 29 augustus 2017 11:17

Sporten en bewegen is belangrijk én leuk. Dat is de boodschap die in de Nationale Sportweek aan zoveel mogelijk mensen wordt overgebracht. Rotterdam is dit jaar de host van de sport-promotieweek die 9 september van start gaat.

Sporten en bewegen is belangrijk én leuk. Dat is de boodschap die in de Nationale Sportweek aan zoveel mogelijk mensen wordt overgebracht. Rotterdam is dit jaar de host van de sport-promotieweek dat 9 september van start gaat.

"Rotterdam wil laten zien dat ze de sportstad van Nederland zijn", zegt Rotterdamse wethouder Adriaan Visser. De 'Host City' maakte donderdag tijdens het WK kwalificatietoernooi Volleybal Vrouwen het programma van de Nationale sportweek bekend.

Het is dit jaar de veertiende editie van het evenement. Onder andere zanger Ralf Mackenbach en rolstoeltennisser Monique Kalkman zetten zich in als sportpromotors. "Bewegen is belangrijk en daarnaast gewoon superleuk", aldus Monique Kalkman.

Deel deze pagina:

OPEN Rotterdam - 010 8201702 - info@openrotterdam.nl - Lloydstraat 23 - 3024 EA Rotterdam - Realisatie website: HPU Internet Services