Heb je een nieuwstip voor ons? X

Vul dan onderstaand formulier in en voeg eventueel een foto of een tekstbestand toe. Indien nodig nemen we contact met je op.

Zoeken
Tip ons icoon Tip ons
Racewens van Rotterdammer in vervulling

Racewens van Rotterdammer in vervulling

Gepubliceerd: Zondag 15 oktober 2017 13:04

Rotterdammers kregen via OPEN Rotterdam de kans om een vriend(in) of familielid te verrassen. Tijdens onze kerstwensen-actie afgelopen december konden Rotterdammers hun wens voor iemand anders doorgeven. Uit de vele inzendingen werden drie wensen uitgekozen die met hulp van OPEN Rotterdam en samenwerkingspartners in vervulling konden gaan. Dit weekend was het eindelijk de beurt aan de wens van Rotterdammer Arend: racen op het circuit van Zandvoort.
Arend werd in december 2016 door zijn vriendin Silke verrast met een videoboodschap van coureur Jan Rozendaal. Hierin vertelde Rozendaal dat Arend mee mocht racen op het circuit in Zandvoort. Vanwege omstandigheden kon de wens nu pas in vervulling gaan, maar met succes! Arend beleefde een geweldige dag en zag zijn droom uitkomen: rijden in een echte racecar op het circuit van Zandvoort.Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter Snapchat

Deel deze pagina:

OPEN Rotterdam - 010 8201702 - info@openrotterdam.nl - Lloydstraat 23 - 3024 EA Rotterdam - Realisatie website: HPU Internet Services