Heb je een nieuwstip voor ons? X

Vul dan onderstaand formulier in en voeg eventueel een foto of een tekstbestand toe. Indien nodig nemen we contact met je op.

Zoeken
Tip ons icoon Tip ons
Punkband zamelt eten in voor Voedselbank

Punkband zamelt eten in voor Voedselbank

Gepubliceerd: Zaterdag 11 november 2017 13:24

Op vrijdag 17 november vindt een bijzonder concert plaats in Baroeg. Dan treedt de Britse folkpunkband Ferocious Dog in hét Rotterdamse poppodium voor harde en alternatieve muziek, aan de Spinozaweg 300. Bij het concert wordt samengewerkt met de Rotterdamse voedselbank.

De muziek van Ferocious Dog is maatschappijkritisch, maar de band voegt ook daad bij woord. Zo houden zij tijdens concerten vaak een ‘Food Drop’. Dat is een inzamelingsactie voor de lokale voedselbank. De Food Drop is een echte traditie geworden en niet meer weg te denken bij hun concerten. In Baroeg wordt aan bezoekers gevaagd houdbare producten te doneren, zoals groenten in blik, thee, pasta saus, pasta, zonnebloemolie en waspoeder.

Ferocious Dog en Bunch of Bastards
Ferocious Dog mixt muziek van The Pogues, The Levellers en Dropkick Murphys tot een hondsdol geheel. Hun bijtende folkpunk krijgt swing van reggae invloeden en live spat de passie ervan af. Folkpunk is sowieso een recept voor een goed feestje, maar Ferocious Dog is echt een klasse apart. Als openingsact speelt Bunch of Bastards. Deze Nederlandse punkband is te herkennen aan de rauwe zang, accordeon, banjo en mandoline.Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter Snapchat

Deel deze pagina:

OPEN Rotterdam - 010 8201702 - info@openrotterdam.nl - Lloydstraat 23 - 3024 EA Rotterdam - Realisatie website: HPU Internet Services