Heb je een nieuwstip voor ons? X

Vul dan onderstaand formulier in en voeg eventueel een foto of een tekstbestand toe. Indien nodig nemen we contact met je op.

Zoeken
Tip ons icoon Tip ons
POWER IN DE STAD

POWER IN DE STAD

Gepubliceerd: Dinsdag 03 oktober 2017 15:35

'POWER IN DE STAD. Gezinnen in 010' is een nieuwe serie van negen portretten van Rotterdammers die de kracht, inzet en energie laat zien in de kansrijke wijken van Rotterdam. We maken kennis met bewoners van de verschillende Rotterdamse Droomstraten, met de toekomstige bewoners van De Hooidrift in het Nieuwe Westen en met de ouders die basisschool De Fontein startten. Allemaal Rotterdammers die met passie en energie werken aan hun wijk en onze mooie stad.

Aflevering 3 - Wonen
In deze aflevering staat wonen centraal. Met een prijsvraag vroeg de gemeente Rotterdammers om te komen met een plan voor gezinsappartementen met als resultaat: Een nieuwe toren van Babel in het Lloydkwartier.
Aflevering 2 - Onderwijs
In deze aflevering staat onderwijs centraal. Met het project groene schoolpleinen verrees er een groen schoolplein bij basisschool De Fontein.Aflevering 1 - Buiten en spelen

In deze aflevering staan buiten en spelen centraal. Met het project droomwijken wil de gemeente bewoners betrekken bij de inrichting van hun buurt.


 

Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter Snapchat

Deel deze pagina:

OPEN Rotterdam - 010 8201702 - info@openrotterdam.nl - Lloydstraat 23 - 3024 EA Rotterdam - Realisatie website: HPU Internet Services