Heb je een nieuwstip voor ons? X

Vul dan onderstaand formulier in en voeg eventueel een foto of een tekstbestand toe. Indien nodig nemen we contact met je op.

Zoeken
Tip ons icoon Tip ons
Politieke leider Nida krijgt Dialoog Award Rotterdam

Politieke leider Nida krijgt Dialoog Award Rotterdam

Gepubliceerd: Zondag 05 november 2017 19:19

Deze zondag niet lekker luieren op de bank, maar in dialoog over 'Samen...'. Tijdens de 16e editie van de Dag van de Dialoog in de Laurenskerk krijgt Nourdin el Ouali, politiek leider van lokale partij NIDA, de Dialoog Award Rotterdam. In een speech zegt hij: "Laten we altijd de eenheid blijven zien in al onze diversiteit."

Tijdens de dialoog gaan Rotterdammers op verschillende locaties in de hele stad met elkaar in gesprek om zo dichter tot elkaar te komen. Verschillen als afkomst, leeftijd, opleiding en maatschappelijke rol van de bezoekers moet de deelnemers tot verschillende inzichten brengen en dit is dan ook de manier om ons te verbinden volgens el Ouali.

Een bijzonder moment tijdens deze dag is de Dialoog Award voor mensen die in het bijzonder geroemd worden om hun manier van dialoogvoering. Oud-wethouder Korrie Louwes reikte de prijs uit aan de politicus en gaf eerder in een tweet aan het "eervol" te vinden om deze prijs aan hem te overhandigen.
Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter Snapchat

Deel deze pagina:

OPEN Rotterdam - 010 8201702 - info@openrotterdam.nl - Lloydstraat 23 - 3024 EA Rotterdam - Realisatie website: HPU Internet Services