Menu

PERSBERICHTEN

OPEN Rotterdam nominatie Lokale Omroep van het Jaar

Gepubliceerd op: 23/05/2017

OPEN Rotterdam genomineerd voor Lokale Omroep 2017 Jury noemt OPEN Rotterdam aansprekende omroep die bij Rotterdam hoort. OPEN Rotterdam is voor de derde keer op rij genomineerd voor de titel Lokale Omroep van het Jaar, toegekend door de vakjury van de NLPO, de koepelorganisatie van lokale omroepen Nederland. De jury, met Toine van Peperstraten als voorzitter, heeft OPEN Rotterdam genomineerd omdat: ​"(OPEN Rotterdam) een aansprekende omroep is die bij Rotterdam hoort. De omroep is een voorloper in het bereiken van een jonge(re) doelgroep door de inzet van vernieuwende (mobiele) journalistiek. Kortom: een terechte nominatie".
Lees verder...

FEYENOORD CITY DEBAT LIVE OP OPEN ROTTERDAM

Gepubliceerd op: 25/03/2017

FEYENOORD CITY DEBAT LIVE OP OPEN ROTTERDAM OPEN Rotterdam brengt het Feyenoord City debat live bij de Rotterdammers thuis via het web en Facebook. Tijdens dit debat op donderdag 30 maart in Arminius gaan wethouders en politieke partijen in gesprek met Rotterdammers over de bouwplannen van ‘Feyenoord City’. Op 31 maart en 1 april is het debat integraal terug te kijken via OPEN Rotterdam TV. Kaarten voor het debat zelf zijn nog beschikbaar via Arminius.
Lees verder...

OPEN Rotterdam is aanwezig bij de ROOS Dagen

Gepubliceerd op: 22/03/2017 redacteur: Redactie OPEN Rotterdam

Stichting Regionale Omroep Overleg en Samenwerking (ROOS) organiseert jaarlijks de ROOS Dagen. Dit is een tweedaagse congres voor de medewerkers van de regionale omroepen in Nederland.
Lees verder...

Meer PERSBERICHTEN

Copyright © 2017 - OPEN Rotterdam | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)