Menu

Museum Rotterdam Quiz

Gepubliceerd op: 28/01/2016

Museum Rotterdam opent op zaterdag 6 en zondag 7 februari 2016 eindelijk de deuren. Na drie jaar van wisselende locaties heeft het Museum nu weer een vaste plek in het nieuwste icoon in het hart van de stad: het Timmerhuis. Ter viering van de opening, hebben alle bezoekers een weekend lang gratis toegang. OPEN Rotterdam is erbij!De Museum Rotterdam Quiz
Ter gelegenheid van deze opening gaan op zondag 7 februari Rotterdammers met elkaar de strijd aan in de Rotterdam Quiz. In dit spel Onder leiding van echte Rotterdammer Sjoerd van Oortmerssen, wordt de kennis over het Rotterdam van vroeger, nu en de toekomst getest. De leden van het winnende team mogen zich dé Rotterdamkenners noemen en winnen een wel heel bijzondere prijs: een rondvlucht boven Rotterdam! Lees meer en geef je op!

Doe mee met de OPEN Rotterdam winactie
Van 1 tot 5 februari posten wij dagelijks op Facebook en Twitter een weetvraag over Rotterdam. De Rotterdammer die de meeste antwoorden goed heeft, maakt kans op een 3D portret van jezelf (tot je schouders). Doe dus elke dag mee om extra kans te maken!

Reageer op Facebook, Twitter, redactie@openrotterdam.nl of WhatsApp: 0627904742
Deze actie loopt van 1 tot 5 februari 
 

Vraag 1Vraag 2Vraag 3Vraag 4


Vraag 5


Deel deze pagina:
Copyright © 2017 - OPEN Rotterdam | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)