Menu

OPEN warmt je op!

OPEN warmt je op! -wens in vervulling: paardrijden op het strand

Gepubliceerd op: 07/03/2017 redacteur: Daniela Silvestri

OPEN warmt je op! Voor onze wensenactie in december 2016 hebben we Rotterdammers opgeroepen om hun wens met ons te delen. Uit vele mooie inzendingen hebben we een selectie gemaakt van de drie mooiste wensen. De eerste wens is die van Lena, voor haar moeder. Lena’s wens is namelijk om samen paard te rijden op het strand. Iets wat voor Lena’s moeder als een totale verrassing kwam.
Lees verder

De beste wensen voor 2017

Gepubliceerd op: 02/01/2017 redacteur: Daniela Silvestri

In 2016 hebben we veel verhalen uit de stad gemaakt. Een aantal van de mensen die we hiervoor geportretteerd hebben, spreken hun nieuwjaarswens uit voor Rotterdam!


Lees verder

Wensen Rotterdammers worden werkelijkheid

Gepubliceerd op: 31/12/2016 redacteur: Daniela Silvestri

OPEN warmt je op deze feestmaand! Voor onze kerstwensenactie hebben we onwijs veel wensen binnen gekregen. Uit vele mooie inzendingen hebben we een selectie van 3 gemaakt van de mooiste kerstwensen. Verder hebben we ook diverse Rotterdammers in het winterse zonnetje gezet.


Lees verder

ROTTERDAMMERS WORDEN IN HET ZONNETJE GEZET VOOR DE FEESTDAGEN

Gepubliceerd op: 23/12/2016 redacteur: Daniela Silvestri

OPEN warmt je op deze kerst! Ons kerstteam trok de stad in om Rotterdammers te verrassen met een boeketje of een kerstwens die werkelijkheid wordt. Wat voor veel emoties zorgt.
Lees verder

Rotterdammers worden in het zonnetje gezet voor de feestdagen

Gepubliceerd op: 22/12/2016 redacteur: Daniela Silvestri

OPEN warmt je op! Wij zetten Rotterdammers in het winterse zonnetje deze feestmaand met een boeketje of een kerstwens die werkelijkheid wordt. En dat zorgt voor veel emoties. 
Lees verder

Pelgrimvaderskerk trakteert op kerstdiner

Gepubliceerd op: 22/12/2016 redacteur: Celeste Boddaert

De traditie zet zich voort; al voor de 26e keer wordt het diner d’église georganiseerd in de Pelgrimvaderskerk van Delfshaven. Mensen voor wie een uitgebreid kerstdiner niet vanzelfsprekend is, worden hier getrakteerd door particulieren uit de kerk.
Lees verder

Wensen Rotterdammers worden werkelijkheid

Gepubliceerd op: 21/12/2016 redacteur: Juliet Spierenburg

OPEN warmt je op deze feestmaand! Voor ons kerstwensenactie hebben we onwijs veel wensen binnen gekregen. Uit vele mooie inzendingen hebben we een selectie van 3 gemaakt van de mooiste kerstwensen. Verder hebben we ook diverse Rotterdammers in het winterse zonnetje gezet.

Lees verder

OPEN Vlogger Zeny doet mee aan recordpoging foute kersttrui

Gepubliceerd op: 17/12/2016 redacteur: Daniela Silvestri

Onze vlogger Zeny heeft haar mooiste foute kersttrui aangetrokken en doet mee aan de wereldrecordpoging foute kersttruien van Struisenburg Horeca. Op Stadhuisplein ontmoet ze onze andere OPEN vloggers Lotte, Lauren en Thijs. Samen gaan ze op zoek naar de leukste, liefste, gekste en foutste foute kersttrui van de avond.
Lees verder

OPEN Rotterdam wenst je fijne feestdagen!

Gepubliceerd op: 17/12/2016 redacteur: Daniela Silvestri

OPEN warmt je op deze feestmaand! Naast warme kerstreportages en onze kerstwensenactie, nu ook met een kerstnummer. Speciaal voor jullie zingen wij God only knows van de Beach Boys samen met de vrienden van OPEN Rotterdam Ben Akkerman, Ebru Durmaz, Hans Merts, Osvaldo Brito, Lisette Magis en haar jongens van de Bakkers Werkplaats en Ajay van De Palmboom. Want waar zouden we zijn zonder jullie. Dank voor jullie onaflatende enthousiasme en betrokkenheid bij de stad. 
Lees verder

Dubbel concert Kathedrale H. Laurentius en Elisabeth Cantorij

Gepubliceerd op: 16/12/2016 redacteur: Feyza Albayrak

Op zondag 18 december is het weer tijd voor het traditionele kerstconcert en kerstsamenzang in de kathedrale kerk van de HH. Laurentius en Elisabeth aan de Mathenesserlaan. In en sfeervol en afwisselend programma brengt de cantorij kerstliederen van bekende componisten als Rutter, Mendelssohn, Reger, Couperin, Stainer en Taverner ten gehore, maar er is ook gelegenheid tot samenzang met alle aanwezigen.
Lees verder

Een wondere wereld in je eigen woonkamer tijdens de kerst

Gepubliceerd op: 14/12/2016 redacteur: Celeste Boddaert

Kerstmis komt eraan! Dat betekent dat veel Rotterdammers weer hun huis versieren om in de kerststemming te komen. En sommige mensen doen dit door een kerstdorp in huis te verwezenlijken. Uiteraard wel een miniatuur versie, maar daardoor niet minder leuk! Wij bezochten drie Rotterdammers om een kijkje te nemen bij deze kleurrijke kerstdorpjes!
Lees verder

OPEN Warmt je op! - Rotterdammers delen hun kerstwens

Gepubliceerd op: 13/12/2016 redacteur: Daniela Silvestri

Vrijdag 9 december stond OPEN Rotterdam met de wensbox op het Binnenwegplein. Rotterdammers konden op een kerstkaart hun wens opschrijven waarmee ze een persoon in hun omgeving willen verrassen.

Lees verder

Live vanaf de Coolsingel - Ontstekingsceremonie kerstboom Stadhuis

Gepubliceerd op: 09/12/2016

Het was een grote happening! Het aantsteken van de lichtjes van de enorme kerstboom op de Coolsingel. Gisteravond stak burgemeester Ahmed Aboutaleb de honderden lichtjes aan, onder grote belangstelling. De toeschouwers werden daarnaast getrakteerd op een optreden van het ZangExpress kinderkerstkoor.
Lees verder

OPEN warmt je op! - Een verrassing voor de marktlieden

Gepubliceerd op: 05/12/2016 redacteur: Daniela Silvestri

De decembermaand is aangebroken en het wordt steeds kouder. Om de marktlieden een hart onder de riem te steken in deze koude dagen, verrassen we ze met een opwarmertje: warme chocolademelk met slagroom!
Lees verder

OPEN warmt je op! - Deel jouw kerstwens met ons

Gepubliceerd op: 02/12/2016

Wie gun jij dit jaar een extra bijzondere Kerst? OPEN Rotterdam vervult namelijk drie kerstwensen! 
Verdient je oma, buurman of beste vriend(in) een verrassing? Kom dan vrijdag 9 december vanaf 13.00 uur naar het Binnenwegplein in Rotterdam en lever jouw kerstwens in in onze wensbox. 
Lees verder
Copyright © 2017 - OPEN Rotterdam | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)