Heb je een nieuwstip voor ons? X

Vul dan onderstaand formulier in en voeg eventueel een foto of een tekstbestand toe. Indien nodig nemen we contact met je op.

Zoeken
Tip ons icoon Tip ons
OPEN Rotterdam en RTV Rijnmond

OPEN Rotterdam en RTV Rijnmond

Gepubliceerd: Donderdag 07 september 2017 18:35

OPEN Rotterdam werkt samen met RTV Rijnmond en FunX aan een sterk publiek bestel voor alle Rotterdammers.
OPEN Rotterdam werkt sinds dag één samen met RTV Rijnmond en FunX. De omroepen zijn perfect complementair, leren van elkaar, hebben een warme band opgebouwd en benaderen elkaar op gelijkwaardige voet. 

Sinds 2017 woont OPEN Rotterdam in hetzelfde pand van RTV Rijnmond en is het directe buren geworden van FunX Rotterdam. De samenwerking tussen OPEN Rotterdam en RTV Rijnmond is geïntensiveerd en wordt als zeer constructief ervaren.

De samenwerking wordt doorgezet en uitgebouwd, zowel inhoudelijk als aan de organisatorische kant. Hierbij wordt zeker ook verder gekeken dan alleen de combinatie RTV Rijnmond en OPEN Rotterdam: hoe verhouden regionale omroep en lokale omroepen zich tot elkaar in de sterk veranderende mediasector. Ook hierin willen beide partijen een voorbeeldfunctie hebben binnen het landelijke mediabestel.

Voor de nieuwe concessieperiode hebben de twee omroepen een apart plan voor een gezamenlijke Talentschool ontwikkeld, om kennis en kunde van de drie partijen gezamenlijk door te geven en jonge Rotterdamse mediatalenten op te leiden tot all-round mediamakers op het gebied van social media, mojo, tv en radio. Extra financiering voor deze Talentschool wordt gezocht.
 

Deel deze pagina:

OPEN Rotterdam - 010 8201702 - info@openrotterdam.nl - Lloydstraat 23 - 3024 EA Rotterdam - Realisatie website: HPU Internet Services