Heb je een nieuwstip voor ons? X

Vul dan onderstaand formulier in en voeg eventueel een foto of een tekstbestand toe. Indien nodig nemen we contact met je op.

Zoeken
Tip ons icoon Tip ons
Ontdekkingstocht door de straten van het Hoogkwartier

Ontdekkingstocht door de straten van het Hoogkwartier

Gepubliceerd: Vrijdag 17 juni 2016 17:50

ZigZag door het Hoogkwartier. Tot zondag 26 juni kun je onder leiding van reisleidsters Milou en Martine het Hoogkwartier verkennen tijdens het architectuurfestival ZigZagCity. Onderweg kom je kunst, dans, muziek en film tegen en zie je deze wederopbouwwijk door andere ogen.

ZigZagCity wordt elke keer op een andere plek in de stad georganiseerd. Deze derde is het Hoogkwartier aan de beurt. Bezoekers kunnen van alle kanten de gebouwen in en vinden daar kunst, film, maar ook installaties van kunstenaars en architecten.

De curieuze reisleidsters Milou en Martine nemen ons mee op expeditie door de wijk. Kruislings door de straten kom je erachter dat de lokale ondernemers hun winkel of restaurant helemaal aan het festival hebben aangepast. Ga mee op ontdekkingstocht!

Deel deze pagina:

OPEN Rotterdam - 010 8201702 - info@openrotterdam.nl - Lloydstraat 23 - 3024 EA Rotterdam - Realisatie website: HPU Internet Services