Heb je een nieuwstip voor ons? X

Vul dan onderstaand formulier in en voeg eventueel een foto of een tekstbestand toe. Indien nodig nemen we contact met je op.

Zoeken
Tip ons icoon Tip ons
Nog meer leenfietsen in de stad

Nog meer leenfietsen in de stad

Gepubliceerd: Zaterdag 21 oktober 2017 13:45

Na de Obike, de Gobike en Donkey Republic, krijgt Rotterdam wéér een nieuw deelfietssysteem. Vanaf volgende week staan er 150 Mobikes in de stad.

Daar blijft het waarschijnlijk niet bij. Mobike is een Chinese firma die ongeveer op dezelfde manier te werk gaat als Obike, bekend van de geelgrijze fietsen. Gebruikers storten een borg en kunnen via een app per half uur een fiets gebruiken.

Volgens de gemeente Rotterdam is met Mobike afgesproken dat verkeerd geparkeerde fietsen door het bedrijf worden weggehaald. Die afspraken zijn ook gemaakt met andere aanbieders van deelfietsen. Desondanks storen veel Rotterdammers zich aan de rijwielen die overal in de stad worden neergezet. OPEN Rotterdam maakte eerder verslag over het aanbod leenfietsen in de stad. Bekijk hier de reportage.
Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter Snapchat

Deel deze pagina:

OPEN Rotterdam - 010 8201702 - info@openrotterdam.nl - Lloydstraat 23 - 3024 EA Rotterdam - Realisatie website: HPU Internet Services