Heb je een nieuwstip voor ons? X

Vul dan onderstaand formulier in en voeg eventueel een foto of een tekstbestand toe. Indien nodig nemen we contact met je op.

Zoeken
Tip ons icoon Tip ons
Nog heel even zomer in Rotterdamse wijken

Nog heel even zomer in Rotterdamse wijken

Gepubliceerd: Maandag 16 oktober 2017 18:05

Het was nog heel even zomer vandaag in Rotterdam. Een prachtige nazomerdag met veel zon en 24 graden zorgen voor veel blije Rotterdammers. Ze genoten van het prachtige weer in de Rotterdamse parken.

Op het Sicilieboulevard in Nesselande kon je volop genieten van de zon. De zon was zelfs zo sterk op deze oktoberdag, dat een zonnebrandcreme nodig was. Gezinnen en families zaten bij elkaar een drankje en een hapje en genoten volop.

In het Kralingse Bos zaten Rotterdammers langs het water bij het strandje. Honden konden lekker het water op om zo de koeling op te zoeken. Er waren ook genoeg fietsers die even hun moment pakte om uit te rusten in de zon.

Lekker picknicken, een boek lezen of een moment voor je zelf. Het Vroesenpark is bij uitstek de plek om een zonnestraal mee te pikken. Bij het Vroesenpaviljoen was het zelfs afgeladen.

Het is natuurlijk een fantastische dag om de herfstvakantie mee te beginnen. Naast het Vroesenpark trapte Lolliland Festival af. Kinderen kunnen springen, klimmen en glijden in het Tenniscentrum Blijdorp. Check hier nog meer tips voor de herstvakantie.

Ga met verslaggever Yamna mee naar de zonnige plekken en bekijk de social video.Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter Snapchat

Deel deze pagina:

OPEN Rotterdam - 010 8201702 - info@openrotterdam.nl - Lloydstraat 23 - 3024 EA Rotterdam - Realisatie website: HPU Internet Services