Menu

NN KIDS RUNS ROTTERDAM

[KIJK TERUG] NN Kids Runs & AD City Run Rotterdam (Complete Uitzending)

Gepubliceerd op: 08/04/2017 redacteur: Feyza Albayrak

NN Kids Runs OPEN Rotterdam Het Marathon weekend is begonnen. Op zaterdag 8 april zijn de NN Kids Runs en de AD City Run Rotterdam gehouden. Kids tussen 7 en 15 jaar stonden vanaf 14.30 uur klaar voor de start van de 1 km en de 2,5 km runs. Aansluitend was het de beurt aan de lopers van de AD City Run Rotterdam, een parcour van 4,2 kilometer.
Lees verder

LIVEBLOG NN Kids runs en AD City Run Rotterdam

Gepubliceerd op: 08/04/2017 redacteur: Celeste Boddaert

Het NN Marathon Rotterdam weekend is begonnen! Vandaag vinden de NN Kids Runs en de AD City Run Rotterdam plaats. Speciaal voor de jonge sportievelingen gaan vanaf 14.30 uur de 1 en 2,5 km runs van start. Aansluitend start de AD City Run Rotterdam van 4,2 kilometer voor beginnende lopers. OPEN Rotterdam is erbij en doet live verslag. Klik hier voor de livestream
 
 
 
Lees verder

Basisschool de Kleine Prins traint met 123 leerlingen voor de Kids Run

Gepubliceerd op: 07/04/2017 redacteur: Daniela Silvestri

Sportieve kleintjes die fan zijn van de grote Marathon van Rotterdam mogen zaterdag als voorproefje de Kids Run lopen. Basisschool de Kleine Prins is aanwezig met 123 leerlingen. Op de laatste training van donderdag lieten ze zien dat ze goed voorbereid zijn.
Lees verder

VOLG DE NN KIDS RUNS LIVE OP OPEN ROTTERDAM

Gepubliceerd op: 05/04/2017

Tijdens het Marathon weekend vinden de NN Kids Runs plaats. Speciaal voor de jonge sportievelingen gaan op zaterdag 8 april vanaf de Coolsingel de 1 en 2,5 km runs van start. OPEN Rotterdam is erbij en doet live verslag van de NN Kids Runs en de aansluitende AD City Run Rotterdam.
Lees verder
Copyright © 2017 - OPEN Rotterdam | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)