Heb je een nieuwstip voor ons? X

Vul dan onderstaand formulier in en voeg eventueel een foto of een tekstbestand toe. Indien nodig nemen we contact met je op.

Zoeken
Tip ons icoon Tip ons
Nieuwe regeling op YouTube: YouTubers minder inkomsten

Nieuwe regeling op YouTube: YouTubers minder inkomsten

Gepubliceerd: Woensdag 11 oktober 2017 13:02

Tegenwoordig ondervinden veel YouTubers problemen met het nieuwe YouTube Systeem. Zij lopen hierdoor namelijk advertentie-inkomsten mis. En dit is juist een belangrijke bron van inkomsten.


Video’s worden ten onrechte ‘advertentievrij’ gemaakt. Ook Alwin en Saske van het YouTube kanaal Vet Gezellig hebben last van de nieuwe regeling. “We doen er niet echt iets tegen, je kan bij elke video een klacht indienen bij YouTube en die controleert dan zelf of het terecht is dat de video op ‘advertentie onvriendelijk’ gezet is’’, aldus de makers van Vet Gezellig.

Het Youtube kanaal van Alwin en Saske heeft ruim 30.000 abonnees. Zij zijn al zeven jaar bezig met het opzetten van dit YouTube kanaal en hebben dus al veel veranderingen meegemaakt met betrekking tot Youtube. “Vorig jaar was er een probleem met views en subs en nu dit jaar dus met advertenties en inkomsten”, vertelt Vet Gezellig.Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter Snapchat

Deel deze pagina:

OPEN Rotterdam - 010 8201702 - info@openrotterdam.nl - Lloydstraat 23 - 3024 EA Rotterdam - Realisatie website: HPU Internet Services