Heb je een nieuwstip voor ons? X

Vul dan onderstaand formulier in en voeg eventueel een foto of een tekstbestand toe. Indien nodig nemen we contact met je op.

Zoeken
Tip ons icoon Tip ons
Nieuwe inrichting Binnenrotte eindelijk te bewonderen

Nieuwe inrichting Binnenrotte eindelijk te bewonderen

Gepubliceerd: Vrijdag 03 november 2017 17:55

De Binnenrotte is na twee jaar herinrichten bijna klaar. Op 3 november werd het nieuwe plein officieel geopend. Iedereen kan nu zelf kijken of de Binnenrotte net als beloofd een plein is geworden dat past bij het levendig centrum.
Afgelopen zomer was de Binnenrotte al zo goed als af. Alleen de ligweide moest nog worden aangelegd om het geheel af te maken. Tegenover de Laurenskerk is nu een groene ligweide aangelegd: een schuin oplopend grasveld met uitkijkpunt op 2,75 meter hoogte met een watermuur. Op dit moment wordt de laatste hand gelegd aan wat extra gras, planten en bomen.

Nu de herinrichting gereed is staan er ruim 100 bomen in en rondom het gebied van de Binnenrotte. Vooraf aan start van de nieuwe inrichting stonden er 71 platanen: 66 in een rij en 5 losse verspreid over het plein. Van de platanen zijn er ongeveer dertig teruggekomen op de Binnenrotte. De overige bomen krijgen elders in de stad een plekje.Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter Snapchat

Deel deze pagina:

OPEN Rotterdam - 010 8201702 - info@openrotterdam.nl - Lloydstraat 23 - 3024 EA Rotterdam - Realisatie website: HPU Internet Services