Heb je een nieuwstip voor ons? X

Vul dan onderstaand formulier in en voeg eventueel een foto of een tekstbestand toe. Indien nodig nemen we contact met je op.

Zoeken
Tip ons icoon Tip ons
Nieuw rockfestival op tennisbaan Blijdorp

Nieuw rockfestival op tennisbaan Blijdorp

Gepubliceerd: Zondag 23 juli 2017 12:56

Rotown organiseert 8 september nieuw rockfestival The Gravel Pit op een bijzondere locatie: Tenniscentrum Blijdorp. Sport en muziek worden hierbij gecombineerd.


Bezoekers van het festival kunnen gratis meedoen aan een tennistoernooi. Zij kunnen zich aanmelden als enkelspeler of als duo. De winnaars worden beloond met een huiskamerconcert en concertkaartjes. Ook worden er prijzen weggegeven aan onder andere de best geklede speler, de hardste kreuner en de speler die het meeste zweet. Tijdens het toernooi worden de (vega)burgers op de barbecue gebakken. Daarna verschuift het feest van het gravel naar de 'pit' en kan er gedanst worden op livemuziek van onder andere garagerockband Iguana Death Cult, Tusky en Steve French.Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter Snapchat

Deel deze pagina:

OPEN Rotterdam - 010 8201702 - info@openrotterdam.nl - Lloydstraat 23 - 3024 EA Rotterdam - Realisatie website: HPU Internet Services