Heb je een nieuwstip voor ons? X

Vul dan onderstaand formulier in en voeg eventueel een foto of een tekstbestand toe. Indien nodig nemen we contact met je op.

Zoeken
Tip ons icoon Tip ons

Nieuw familiehuis in voormalige Familiekerk aan de Bergsingel

Woensdag 17 mei 2017 17:57

Nieuw familiehuis in voormalige Familiekerk aan de Bergsingel

Stichting Kruimeltje heeft samen met MKDV Citykids een benefietdiner georganiseerd om geld op te halen voor een nieuw Familiehuis. Het nieuwe familiehuis voor chronisch zieke kinderen komt in de voormalige Familiekerk aan de Bergsingel in Rotterdam-Noord. Anno 2018 zal het huis open gaan.

De voormalige familiekerk in Rotterdam-Noord staat al 8 jaar leeg, maar wordt nu omgetoverd tot een Familiehuis. In het gebouw komt een gezondheidscentrum voor chronische zieke kinderen, met onder andere een kinderzorgkliniek, een verpleegkundig kinderdagverblijf en een kinderdagcentrum. Het Familiehuis gaat nauw samenwerken met de aangrenzend basisschool Imelda.

Naar verwachting is de bouw van het nieuwe Familiekerk in 2018 afgerond en staat er een prachtig glazen constructie in de voormalige kerk, waar kinderen met een chronische ziekte alle aandacht krijgen die zij verdienen.Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter Snapchat

Deel deze pagina:

OPEN Rotterdam - 010 8201702 - info@openrotterdam.nl - Lloydstraat 23 - 3024 EA Rotterdam - Realisatie website: HPU Internet Services