Menu

MTV Music Week 2016

Platenmaatschappij Rotterdam Airlines gaf een netwerkborrel

Gepubliceerd op: 06/11/2016 redacteur: Feyza Albayrak

Nederlandse rapper Sevn Alias was aanwezig in Nora Rotterdam tijdens de MTV Music Week. Deze avond is georganiseerd door zijn platenlabel Rotterdam Airlines Music Group als netwerkborrel, in aanloop naar de MTV EMA, waar ook verschillende artiesten optreden.
Lees verder

"Ik ben op veel plekken geweest, maar dit slaat alles!"

Gepubliceerd op: 05/11/2016 redacteur: Farzana Alladin

Op vrijdagavond was het groot feest in de Arminiuskerk. Dj Julian Jordan trad een uur lang op in het kader van de MTV Music Week. Het feest was speciaal voor bezoekers onder de 18. Zijn fans gingen helemaal los tijdens zijn optreden.
Lees verder

Sherina bij FunX over rode loper MTV

Gepubliceerd op: 04/11/2016 redacteur: Daniela Silvestri

De MTV Music Week 2016 werd afgelopen week geopend in Poppodium Annabel. De crème de la crème van Nederlands showbizzland betraden de rode loper om te zien wie naar huis ging met de prijs voor de MTV EMA Best Dutch Act. Genomineerd waren: Douwe Bob, Broederliefde, Ronnie Flex, Julian Jordan en Sam Feldt. 
Lees verder

Broederliefde wint MTV EMA Best Dutch Act

Gepubliceerd op: 03/11/2016 redacteur: Juliet Spierenburg

De rode loper lag klaar en de avondjurken mochten uit de kast gehaald worden: de aftrap van de MTV Music Week 2016 was gisteren met een Official Opening Party in poppodium Annabel. DJ's Sunnery James & Ryan Marciano schitterden achter de dj booth met hun main act. Ook was er een optreden van de Rotterdamse band De Likt.

Lees verder

Reporter Farzana vertelt bij FunX over de MTV Music Week

Gepubliceerd op: 01/11/2016 redacteur: Daniela Silvestri

Nog maar een paar nachtjes aftellen en dan is Rotterdam hét epicentrum van de internationale popwereld tijdens de MTV EMA's. In aanloop daarvan wordt de MTV Music Week georganiseerd, waarbij vele lokale, nationale en internationale artiesten optreden.
Lees verder

MTV Music Week op OPEN Rotterdam

Gepubliceerd op: 31/10/2016 redacteur: Daniela Silvestri

De MTV EMA’s komen eraan. Voor de tweede keer in de geschiedenis is Rotterdam Ahoy hét centrum van de popwereld.
Lees verder

Vier uur in de rij voor MTV EMA fan auditie

Gepubliceerd op: 29/10/2016 redacteur: Sherill Samson

In Ahoy staan vaak de grootste sterren ter wereld! Nu was het een keer de beurt aan normale stervelingen om zich van hun beste kant te laten zien! Fans van MTV stonden uren in de rij voor een auditie van de muziekzender waar ze kans maakten op kaartjes voor de uitreiking van de MTV Europe Music Awards show en de rode loper.
Lees verder

Alle fans verzamelen!

Gepubliceerd op: 24/10/2016 redacteur: Sherina Leerdam

Dit weekend worden in Rotterdam Ahoy de MTV-fanaudities gehouden. Fans van de artiesten die optreden op de MTV EMA 2016 kunnen kans maken op kaarten voor de awardshow door in 60 secondes een auditie te doen.
Lees verder

De line-up van de MTV Music week is compleet

Gepubliceerd op: 06/10/2016 redacteur: Ulas Turkmen

In november staat Rotterdam bomvol met allerlei optredens van verschillende artiesten in de aanloop naar de MTV European Music Awards. Namen zoals Ronnie Flex, Broederliefde, Douwe Bob en Nielson geven een optreden weg van woensdag 2 november 2016 tot en met zaterdag 5 november 2016.
 
 
Lees verder

Artiesten uit regio Rotterdam ontvangen nominaties MTV EMA’s

Gepubliceerd op: 28/09/2016 redacteur: Julyan Kuijer

Ronnie Flex, Broederliefde en Afrojack maken tijdens de MTV European Music Awards kans op een prijs. Ronnie Flex en Broederliefde zijn genomineerd voor een award in de categorie ‘Best Dutch Act’. Afrojack, ook één van de ambassadeurs van het festival, gaat proberen de ‘Best Electronic’ award op zijn naam te schrijven.
Lees verder
Copyright © 2017 - OPEN Rotterdam | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)