Menu

MORE ROTTERDAM

Eerste thuishonk van wijkbedrijf Lage Land in de Burcht

Zagen, timmeren en boren. Er klonk vrijdag veel herrie bij het centrum van Pameijer aan de Sjanghailaan. Bewoners, vrijwilligers en medewerkers van Klus en Werk Oosterflank klusten daar aan de meubels voor een nieuwe Netwerk Lounge in De Burcht.
Lees verder

Prins Alexander bloeit op tijdens regenachtige dag

De wederopstanding van Michael Jackson. Dat kan alleen tijdens de derde editie van Prins Alexander B(l)oeit bij Winkelcentrum Ambachtsland in Zevenkamp.
Lees verder

Mediatalenten MoRe Prins Alexander starten met cursus

MoRe Prins Alexander De mediatalenten uit Prins Alexander die zich hebben aangemeld voor het project MoRe Prins Alexander zijn gestart met hun cursus. In een aantal weken worden deze inwoners van ondermeer Lage Land, Nesselande en Ommoord opgeleidt tot mobiele reporter voor OPEN Rotterdam.
Lees verder

MoRe Prins Alexander

OPEN Rotterdam brengt vanaf dit voorjaar nog meer verhalen diep uit Prins Alexander! In het project MoRe Rotterdam worden vrijwillige mediatalenten in 40 weken opgeleid tot Mobiele Reporters. Samen met deze bewoners met passie voor hun buurt en oog voor goede verhalen brengen we de nieuwsverhalen uit Prins Alexander.  
Lees verder
Copyright © 2017 - OPEN Rotterdam | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)