Menu

Metropolis Festival

Nagenieten van het Metropolis Festival

Gepubliceerd op: 03/07/2017 redacteur: Akeem Neves Cruz

Het Metropolis Festival is een uniek evenement. Sinds 1988 laat het festival een groot publiek kennismaken met opvallende, vernieuwende en verrassende muziek.
Lees verder...

WINACTIE - Metropolis Festival [AFGESLOTEN]

Gepubliceerd op: 30/06/2017 redacteur: Farzana Alladin

Het Metropolis Festival is een uniek evenement. Geen enkel gratis festival manifesteert zich zo specifiek met onbekend, maar altijd veelbelovend talent. Al sinds 1988 laat Metropolis een groot publiek kennismaken met opvallende, vernieuwende en verrassende muziek van hoge kwaliteit. Het eendaagse festival biedt een podium aan talentvolle bands en acts, die op het punt van doorbreken staan. Het biedt een zoektocht door de spannende line-up van internationale artiesten met een live reputatie. Naar goede muziek moet je niet alleen luisteren, goede muziek moet je live ervaren.
Lees verder...

OPEN Rotterdam mediapartner van Metropolis Festival

Gepubliceerd op: 27/06/2017

Metropolis Festival 2017 Een ècht Rotterdams festival met lef. Aanstaande zondag 2 juli is het zover, het zuiderpark in Rotterdam Zuid wordt omgetoverd tot een festiviteiten terrein waar je niet mag ontbreken. OPEN Rotterdam is dit jaar mediapartner van Metropolis Festival!
Lees verder...
Copyright © 2017 - OPEN Rotterdam | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)