Heb je een nieuwstip voor ons? X

Vul dan onderstaand formulier in en voeg eventueel een foto of een tekstbestand toe. Indien nodig nemen we contact met je op.

Zoeken
Tip ons icoon Tip ons
Makerdam is de nieuwste makersplace in Delfshaven

Makerdam is de nieuwste makersplace in Delfshaven

Gepubliceerd: Woensdag 05 juli 2017 18:33

Delfshaven wordt steeds meer een wijk waar mensen gaan ondernemen. In Makerdam op de Spanjaardstraat zitten startende ondernemers in een oud kantoorgebouw. Wat Makerdam uniek maakt is dat het een eigen fablab heeft. Een ruimte waar ondernemers gebruik kunnen maken van apparaten als een 3d-printer en lasercutter.

Diversite is een Rotterdams schoenenmerk en een van de eerste bedrijfjes die in Makerdam gevestigd is. Een van de oprichters is de 26-jarige Wesley dos Santos uit de wijk. “Voorheen hadden we de schoenen thuis liggen, met een plek als Makerdam kom je ook in aanraking met andere ondernemers.”

Volgens medeoprichter Elina Karanastas is Makerdam een unieke plek in Delfshaven, een gebied waar al veel initiatieven zijn op het gebied van de maakeconomie. “We zijn deel van een grotere beweging. Maar wij hebben een commercieel accent. Wesley schroeft met zijn partners een tafel in elkaar. Je moet alles zelf doen als startup. We willen iets terug doen voor de stad waar we vandaan komen en lief hebben”, aldus de jonge ondernemer.Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter Snapchat

Deel deze pagina:

OPEN Rotterdam - 010 8201702 - info@openrotterdam.nl - Lloydstraat 23 - 3024 EA Rotterdam - Realisatie website: HPU Internet Services