Heb je een nieuwstip voor ons? X

Vul dan onderstaand formulier in en voeg eventueel een foto of een tekstbestand toe. Indien nodig nemen we contact met je op.

Zoeken
Tip ons icoon Tip ons
Luxor meest gastvrije theater van grote steden

Luxor meest gastvrije theater van grote steden

Gepubliceerd: Woensdag 04 oktober 2017 17:06

Meer dan 25.000 ANWB leden hebben hun stem laten horen voor hun favoriete theater, schouwburg of concertgebouw. En Rotterdam is ook in de prijzen gevallen. Het Nieuwe Luxor Theater heeft de award gewonnen in de categorie grote steden. Vorig sleepte ze deze titel ook al in de wacht. 


De theaters zijn verdeeld in vier categorieën: grote steden, grote gemeenten, middelgrote gemeenten en kleine gemeenten. In elke categorie zijn weer verschillende prijzen te winnen: goud, zilver en brons. De Goudse Schouwburg wint de overall prijs als 'Meest gastvrije theater van Nederland'. 

De ANWB heeft zijn leden gevraagd aan welke criteria een theater moet voldoen. Uit de test zijn de volgende criteria gekomen: aanbod van voorstellingen, bereikbaarheid, horeca, prijsniveau, sfeer en uitstraling. Het Luxor theater heeft op alle criteria goed gescoord en mag zich komend jaar het meest gastvrije theater van Nederland noemen.Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter Snapchat

Deel deze pagina:

OPEN Rotterdam - 010 8201702 - info@openrotterdam.nl - Lloydstraat 23 - 3024 EA Rotterdam - Realisatie website: HPU Internet Services