Heb je een nieuwstip voor ons? X

Vul dan onderstaand formulier in en voeg eventueel een foto of een tekstbestand toe. Indien nodig nemen we contact met je op.

Zoeken
Tip ons icoon Tip ons
Laurentiusdiner druk bezocht

Laurentiusdiner druk bezocht

Gepubliceerd: Zondag 29 oktober 2017 12:49

Het Laurentiusdiner in de Laurenskerk, voor mensen die wekelijks bij de Voedselbank komen, was afgelopen zaterdagavond druk bezocht. Meer dan zeshonderd mensen waren aanwezig, en er waren meer dan honderd mensen die het eten opdienden voor de gasten.


Het diner was niet alleen bedoeld voor mensen die van de Voedselbank gebruik moeten maken, maar ook voor anderen die door tekort en gebrek niet delen in welvaart die anderen heel gewoon vinden.

Het was een driesterrendiner, waarbij de gasten bediend werden door mensen die de organisatie bestempelde als 'sociale tegenpolen' van de eters. Het viergangenmenu was gemaakt door chefkok Frans van Veen.

Kerken, bedrijfsleven en fondsen in Rotterdam werkten mee aan het jaarlijks terugkerende evenement.Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter Snapchat

Deel deze pagina:

OPEN Rotterdam - 010 8201702 - info@openrotterdam.nl - Lloydstraat 23 - 3024 EA Rotterdam - Realisatie website: HPU Internet Services