Heb je een nieuwstip voor ons? X

Vul dan onderstaand formulier in en voeg eventueel een foto of een tekstbestand toe. Indien nodig nemen we contact met je op.

Zoeken
Tip ons icoon Tip ons
Laatste dag voor loempiakraam Zuidplein

Laatste dag voor loempiakraam Zuidplein

Gepubliceerd: Dinsdag 31 oktober 2017 18:21

Tranen bij de eigenaren van de loempiakraam op het Zuidplein. Vandaag zijn voor de laatste keer de rolluiken omhoog gegaan. Het eettentje moet z’n deuren per 1 november sluiten, omdat de kraam niet in het nieuwe straatbeeld van Zuidplein past.

De VVD Rotterdam heeft hierover vragen gesteld aan het college. De VVD Rotterdam vindt dat ondernemers niet de dupe mogen zijn van herinrichting, maar er juist van moeten profiteren. “Als een onderneming zich aan de regels houdt, moet het college niet zomaar kunnen bepalen dat een onderneming niet in het straatbeeld past en dus moet sluiten”, aldus de partij. Ze pleiten voor een redelijk alternatief.

Zoon Alexander is een handtekeningenactie gestart en aankomende maandag hoort de familie Pham of zij tijdelijk op de locatie op het Zuidplein mogen blijven.Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter Snapchat

Deel deze pagina:

OPEN Rotterdam - 010 8201702 - info@openrotterdam.nl - Lloydstraat 23 - 3024 EA Rotterdam - Realisatie website: HPU Internet Services