Menu

Koken met Junion

Gepubliceerd op: 11/08/2017

Koken met Junion

In deze kookvlog maakt Junion iedere week een heerlijk gerecht. Het gerecht krijgt één lepel mee, wat inhoudt dat het lekker, makkelijk en snel te maken is. Het gerecht kan met twee lepels worden bestempeld. Dit houdt in dat het gerecht, lekker en makkelijk is. Maar meestal niet snel. De derde categorie kookvlogs zijn de drielepel vlogs. Dit zijn gerechten die lekker zijn. Meestal niet makkelijk en zeker niet snel.

Kijk iedere week wat hij je nu weer voorschotelt. Alle recepten kun je als pdf document van de website www.kokenmetjunion.nl gratis downloaden.

Aflevering 5
In deze vlog maakt Junion een nagerecht van mango, passievruchten en yoghurt. Volgens hem is het zo lekker, dat je het bord helemaal schoon likt!


 

Aflevering 4
Junion maakt deze week een heerlijk Visgerecht, Thais georiënteerd met Basmati rijst.


 

Aflevering 3
Junion maakt deze week een heerlijk zomers gerecht met zeebaars, couscous en een frisse zoetzure salsa.


 
 
Aflevering 2
In deze vlog; een typisch Surinaams gerecht met een Westerse twist. Junion maakt een heerlijke pindasoepshot. Dit gerecht kun je als amuse of voorgerecht opdienen.Aflevering 1 
Junion maakt deze week een heerlijk zalmgerecht met kruidenmayonaise en broccolipuree dat zowel als voorgerecht als tussengerecht kan worden geserveerd.OPEN Rotterdam

Terug
Deel deze pagina:
Copyright © 2017 - OPEN Rotterdam | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)